SMURD-ul a venit de patru ori în două săptămâni la Păunescu acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii spun că starea poetului este gravă, însă acesta nu doreşte să facă comentarii.

Dan Negru: „Adrian Păunescu, internat în stare gravă. Privesc cu groază şi spaimă televizorul sperând să nu vină un breaking news“

Update, ora 10.15

Adrian Păunescu şi-a revenit, şi a fost transferat de la Terapie Intensivă, în urmă cu câteva minute, la Secţia Cardiologie a Spitalului Floreasca.

EXCLUSIV Adrian Păunescu, şi bolnav, şi mai sărac: „Sunt disperat! Îmi caut de lucru“

Update, ora 10.00

În acest moment, scriitorul se află la secţia de Reanimare a Spitalului Floreasca.

La locuinţa lui Adrian Păunescu din piaţa Lahovari, doar menajera răspunde. Soţia poetului se află la spital, fetiţa, Ana Maria a rămas acasă, iar băiatul, Andrei, se întoarce astăzi în oraş. 

"Ambulanţa a venit şi de două ori pe săptămână şi stătea câte 4-5 ore la domnul Păunescu", povesteşte menajera.

Scriitorul a fost consultat în ultimele luni şi de medicii de la Spitalul Prof. Dr. "Dimitrie Gerota", care se află în apropierea locuinţei.

Conform spuselor vecinilor, scriitorul a ieşit din casă doar de două ori, în ultimele două luni, şi se pare că suferă de ciroză.

Adrian Păunescu, în stare gravă la Spitalul Floreasca. Ultimul mesaj: „Trebuie să mă despart de ai mei!“

Adrian Păunescu, în stare gravă la Floreasca

Doctorul Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti şi purtător de cuvânt al Spitalului Floreasca, a declarat: „Domnul Păunescu nu doreşte să facă niciun fel de declaraţii despre boala sa”, a spus Opriţa pentru "Adevărul de Seară". "Nu pot să vă spun nimic pentru că domnul Păunescu nu doreşte!", a adăugat Bogdan Opriţa.

Medicii spun că poetul are insuficienţă cardiacă, hepatică şi renală. Păunescu, în vârstă de 67 de ani, a fost dus la spital, ieri, în jurul orei 14.00, după ce o perioadă a urmat un tratament la domiciliu. Ieri, însă, a fost convins să accepte internarea în spital.

Scriitorul era ieri conştient şi va fi supus unei serii de teste pe parcursul următoarelor zile.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite