În noaptea aceasta, în Bucureşti, se dă drumul la căldură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit reprezentanţilor RADET, în această noapte se vor încălzi caloriferele întrucât sunt întrunite condiţiile HG 425 din 1994 care prevede ca regia să poată da drumul la căldură dacă sunt temperaturi medii sub 10 grade Celsius, timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 şi 06.00

Nopţi tot mai friguroase în Bucureşti!

Situaţie fără precedent: datoriile uriaşe la gaz îi pot lăsa pe timişoreni să îngheţe în casă

Potrivit datelor furnizate de Administraţia Naţională de Meteorologie, în noaptea de sâmbătă spre duminică s-au înregistrat, la staţia meteo de la Băneasa 9 grade, în noaptea de duminică spre luni 6 grade, iar azi noapte au fost 6 grade. De asemenea, în această noapte se prognozează că vor fi 7-8 grade Celsius.  

130 de blocuri fără apă caldă

Bucureştenii din 130 de blocuri din Sectorul 5 al Capitalei, rămân fără apă caldă până mâine seară din cauza unor lucrări de modernizare la reţeaua de alimentare. "Amploarea şi complexitatea lucrărilor fac necesară sistarea furnizării de apă caldă de consum către locuitorii a aproximativ 130 de blocuri situate în perimetrul Petre Ispirescu - Sebastian - Ferentari - Sălaj - Chirigiu", se arată într-un comunicat de presă al regiei.

Potrivit estimării echipelor de intervenţie, realimentarea cu apă caldă la cele 130 de blocuri afectate de întrerupere va fi posibilă cel mai târziu miercuri noapte, la ora 24.00.

Reprezentanţii RADET au precizat că lucările au fost programate acum pentru a limita riscurile privind apariţia unor probleme în funcţionare sau întreruperi în furnizarea serviciilor în timpul iernii.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite