Lansări de cărți cu Matei Vișniec și Florin Iaru în ultima zi la Gaudeamus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de carte organizat la Romexpo continuă, în ultima zi, cu zeci de lansări şi dezbateri organizate de editurile participante. Cele mai multe evenimente sunt organizate de Humanitas, Polirom, Rao, dar şi de editura Adevărul.

Editurile prezente la Târgul de carte Gaudeamus 2011 nu lasă garda jos nici pe ultima sută de metri. Editura Humanitas a pregătit, pentru astăzi la ora 12.00, lansarea unor noi volume în colecția “Raftul Denisei“: “Rabbit se odihnește“, de John Updike, “Copilăria“, de J.M.Coetzee și “Templul zorilor“, de Yukio Mishima. O oră mai târziu, aceeași editură la lansa seria de 10 audiobook-uri “50 de minute cu Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu“.

Citeşte şi:

Iliescu, oprit de SSP-iști să vadă „Teroriştii printre noi“, la standul „Adevărul“ de la Gaudeamus
Geoană îi răspunde lui Iliescu prin titluri de cărţi, la Gaudeamus: „Un titlu bun: «Ferește-mă, Doamne, de prieteni!»”
Fratele cel mic al lui Nicolae Ceauşescu a luat autograful lui Grigore Cartianu
Mircea Cărtărescu: "Varianta ilustrată a romanului Travesti m-a dat pe spate"
Iliescu la Gaudeamus: "Consider capitolul Geoană încheiat"

Editura Polirom la lansa, la 13.30, micro-romanul “Litera din scrisoarea misterioasă“, de Alex Leo Șerban, în prezența lui Horia-Roman Patapievici și a lui Marius Chivu. Evenimentul va fi urmat, la 14.30, la același stand, de lansarea volumului “Fraier de București“, de Florin Iaru.

O altă lansare importantă este planificată de editura Paralela 45, unde, la 13.30, cel mai important dramaturg român contemporan, Matei Vișniec, le va aduce cititorilor de la târg “Omul din cerc. Antologie de teatru scurt 1997 - 2010“. De asemenea, editura Rao va lansa, la ora 12.00, volumul “Ferește-mă, Doamne, de prieteni!“, de Larry Watts, în prezența autorului.

Și editura Adevărul a pregătit o lansare pentru ultima zi a târgului. La ora 12.00, George Stanca își va lansa volumul “Epistolar“.

Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentru a urmări cum se desfăşoară Târgul de carte Gaudeamus 2011.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite