GALERIE FOTO Vilele de lux ale vedetelor din sportul românesc: Vezi casele pe care Ilie Năstase, Victor Piţurcă, Mircea Lucescu şi Ionuţ Lupescu au dat sute de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu este vecin cu Dan Adamescu şi Dan Diaconescu, în cartierul Primăverii. Ilie Năstase locuieşte în zona statuii Aviatorilor, iar Ionuţ Lupescu stă aproape de parcul Bordei.

La fel ca şi vedetele din showbiz, legendele sportului românesc au investit sute de mii de euro în locuinţe ferite de ochiii indiscreţi ai trecătorilor. Totuşi, în locul ansamblurilor rezidenţiale din jurul Capitalei, au preferat locaţii ultracentrale precum cartierul Primăverii, zona Aviatorilor sau împrejurimile parcului Bordei.

Citeşte şi:

GALERIE FOTO Vilele de lux ale vedetelor: Vezi casele pe care Andreea Marin, Mircea Radu, Cristi Borcea, Romaniţa Iovan sau Inna au dat sute de mii de euro

Reşedinţa lui Ionuţ Lupescu

Vila lui Ionuţ Lupescu

Un milion de euro este preţul pe care fostul internaţional român l-a plătit pentru o vilă somptuoasă într-una dintre cele mai selecte zone din Bucureşti. Lupescu este vecin cu Bobby Păunescu, Romaniţa Iovan şi Camelia Şucu.

Palatul lui Mircea Lucescu din cartierul Primăverii

Aşa arată „palatul" lui Mircea Lucescu

Celebrul antrenor român locuieşte în cartierul Primăverii, la doar câteva case distanţă de reşedinţa lui Dan Diaconescu şi cea a milionarului Dan Adamescu.

Casa din Pipera a lui Victor Piţurcă


Vila din Pipera a lui Victor Piţurcă

În prezent liber de contract, Piţi a preferat cartierul general al greilor din fotbalul românesc, Pipera. Tot acolo mai au reşedinţe Victor şi Giovani Becali, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu şi Adrian Ilie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite