GALERIE FOTO Vilele de lux ale vedetelor: Vezi casele pe care Andreea Marin, Mircea Radu, Cristi Borcea, Romaniţa Iovan sau Inna au dat sute de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Bănică, Smiley şi Cătălin Măruţă sunt câteva vedete care locuiesc într-un complex din comuna Pantelimon. Andreea Marin are o casă cochetă în cartierul Tei, din Nordul Bucureştiului, iar  Mircea Radu locuieşte într-o casă cu etaj din Mogoşoaia.

Majoritatea vedetelor preferă să-şi construiască vile în afara Bucureştiului, probabil datorită intimităţii pe care aceste locuri le-o oferă.
În comuna Pantelimon s-a ridicat în urmă cu câţiva ani un complex rezidenţial de vile cu: finisaje de lux, piatră naturală şi lemn de stejar, 280 de metri pătraţi construiţi, curte imensă, trei dormitoare, două băi, bucătărie, dressing, living şi terasă. Din aceste motive, se pare că acest complex, „Swan Lake“, a ajuns să fie preferat de multe vedete autohtone. Acolo au case Andreea Bănică, Smiley şi Cătălin Măruţă. Acesta din urmă şi-a mai ridicat, între timp, o vilă de lux şi în Pipera, unde s-a mutat de curând.

Andreea Bănică, la casa ei din comuna Pantelimon

Andreea Bănică, în casa ei din Pantelimon.

Tot în Pantelimon mai găsim alte două case-VIP: pe cea a familiei Borcea şi vila Innei, achiziţionată de solistă la sfârşitul lui 2009. Imobilul a costat 250.000 de euro.

Casa de 250.000 de euro a cântăreţei Inna din Pantelimon

Casa de 250.000 de euro a cântăreţei Inna din oraşul Pantelimon.

Şi familia şefului de la Dinamon, Cristi Borcea, locuieşte în Pantelimon

Şi familia şefului de la Dinamo, Cristi Borcea, are casă în Pantelimon.

Se pare că liniştea localităţilor din apropierea Bucureştiului este preferată şi de prezentatorul TV, Mircea Radu, care şi-a ridicat o casă somptuoasă în comuna Mogoşoaia.

image

Vila lui Mircea Radu se află pe o stradă lăturalnică din Mogoşoaia.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize“, Andreea Marin, are o vilă foarte frumoasă, în cartierul bucureştean Tei. După naşterea fetiţei, casa a fost „înţesată“ cu numeroase camere de luat vederi şi acum arată ca o fortăreaţă.

Vila Andreei Marin, din cartierul Tei, este foarte cochetă

Casa Andreei Marin, din cartierul Tei, este foarte cochetă.

Şi creatoarea de modă, Romaniţa Iovan, preferă să locuiască în apropiere de centrul Capitalei. Ea are o casă de două etaje în vecinătatea parcului Herăstrău.

Casa Romaniţei Iovan are două etaje şi se află în apropiere de parcul Herăstrău

Romaniţa Iovan are o casă de două etaje, în apropiere de parcul Herăstrău.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite