VIDEO Cu "Wind of Change" Scorpions au mai tras o dată Cortina de Fier. Rockerii au cântat ultima dată pentru români (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Klaus Meine, Rudolf Schenker, James Kottak, Pawel Maciwoda şi Matthias Jabs, membrii trupei The Scorpions, şi-au luat adio de la români printr-un show memorabil la Zone Arena. Show-ul de la Bucureşti al trupei Scorpions a făcut parte din turneul mondial de adio "Get Your Sting And Blackout World Tour". Turneul este programat să dureze în total trei ani şi cuprinde concerte în toată lumea.

The Scorpions, concert de adio la București: „Rămânem rockeri“

UPDATE 22.00

Cu tricolorul românesc pe umeri, Klaus Meine & Co au salutat publicul și s-au retras, în aplauzele celor aproximativ 20.000 de fani.

La ieșire, bucureștenii s-au declarat încântați de spectacolul rockerilor nemți, însă unii au avut şi comentarii negative legate de organizare.

UPDATE 21.50

La lăsarea întunericului a urmat "Big City Nights", finalizată cu celebra piramidă.

Ropote, urale și tropăituri au pus apoi stăpânire pe intreaga arenă și a venit rândul melodiei "Still Loving You", urmată de "Wind of Change". "Am vizitat Kremlinul mai demult și am văzut cum se schimbă lumea. Asta e Wind of Change", a anunţat Klaus Meine următoarea piesă.

image

UPDATE 21.25

În jurul orei 21.00, rockerii au făcut o pauză de 15 minute, timp în care basistul James Kottak a susținut un solo formidabil. "Ce bine este să ne reîntoarcem în România", a spus el. James s-a dezbrăcat, arătându-şi tatuajul de pe spate cu "Rock 'n' Roll Forever". La sfârşit, el a izbucnit într-un hohot de râs, s-a urcat cu picioarele pe tobe. Trupa a revenit în forţă cu "Blackout".

Piesa "Holiday" a fost cântată de fani, care au răspuns în cor invitației lui Klaus.

The Scorpions

UPDATE 20.50

Concertul trupei Scorpions nu a fost lipsit nici de incidente. Conform Antena 3, la porţile de acces s-a produs o busculadă, iar fanii au forţat intrarea.

UPDATE 20.20

La ora 20.10, pe ecranul din spatele scenei au început să ruleze imagini din cele mai spectaculoase concerte ale trupei, de-a lungul celor 40 de ani de carieră. Rockerii și-au făcut și ei imediat apariția. Toboșarul a avut cea mai spectaculoasă intrare: s-a înălțat la 2 metri inălțime, pe un podium prins cu lanșuri.

După cea de-a doua doua piesă, Klaus, solistul Scorpions, a ținut să salute publicul. "Bună seara, București!" le-a spus el fanilor entuziaști.

Update 19.40

Deși organizatorii au anunțat că primii vor urca pe scenă cei de la Trooper, la ora 18.00 fix au început să cânte Christian Becker & Avenue. Ei au interpretat cover-uri la modă.

La început mai timid, publicul și-a dat drumul la aplauze abia în timpul recitalului celor de la Trooper. Oamenii s-au incălzit pe ritmuri de heavy metal, iar solistul a aruncat tricouri în public, pentru ca la final toboșarul să renunțe și la bețe.

Porțile s-au deschis la ora 16.00, iar la ora 19.30, toată zona din fața scenei se umpluse.

Printre piesele pe care celebrii "scorpioni" le vor cânta la București vor fi:   

 "The best is yet to come"
 "Send me an angel"
 "Holiday"
 "Tease me, please me"
 "Big city night"
 "Still loving you"
 "Wind of change"
 "Rock you like a hurricane"

Show-ul de adio al „scorpionilor” face parte din „Get Your Sting And Blackout World Tour”. Trooper va cânta în deschidere, de la ora 18.00, iar Christian Becker & Avenue, în jurul orei 19.00. The Scorpions vor urca pe scenă la ora 20.00. Accesul copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani în incinta Zone Arena se va face numai pe baza unui bilet valid şi numai în compania unui adult.

Nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, artificii, mâncare, băutură, bannere susţinute de tije metalice sau de lemn, arme, scaune, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.
Peste  20.000 de bilete la concertul Scorpions din această seară s-au vândut deja. Biletele pentru categoriile Gazon B şi Tribuna A sunt epuizate. Se mai gasesc bilete la Gazon A, Golden Circle şi Tribună.

Singurul lucru de care se tem muzicienii pentru concertul de diseară este vremea, dar speră ca ploile să nu le afecteze în vreun fel show-ul. „Dacă vremea va fi bună, vom cânta ca un uragan, iar dacă va fi rea vom fi o tornadă“, a spus ieri, chitaristul Rudolf Schenker, la conferinţa de presă de al Hotelul Hilton.

Rămâneți pe bucuresti.adevarul.ro pentru a vedea ce spectacol au făcut rockerii la București și cum s-a distrat publicul.

Concert Scorpions
Concert Scorpions
image
Concert Scorpions
Concert Scorpions
image
image
image
image
Concert Scorpions
image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite