Fosta iubită a lui Tabără: „Eu şi Cristi nu mai aveam viaţă sexuală de un an“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Bodnaru, fosta iubită a realizatorului TV Cristian Tabără susţine că acesta avea probleme sexuale. Fiica Alinei, în vârstă de 12 ani, s-a plâns poliţiştilor, la începutul lunii iunie, că Tabără a abuzat-o sexual, oamenii legii declanşând în acest caz o cercetare.

Într-un interviu pentru „Adevărul de Seară”, Alina Bodnaru a povestit că din cauza acestui scandal sexual Cristi Tabără ar fi plecat de la PRO TV în vara anului trecut, imediat după incident.
„Evenimentul neplăcut s-a petrecut în mai, iar fiica mea mi-a povestit la câteva săptămâni după. Eu lucram atunci la «Poveştiri Adevărate» şi i-am povestit producătoarei. Şi ea are fete şi mi-a spus că nu poate să păstreze un asemenea secret. Ulterior, am fost chemaţi eu şi Cristi de către două persoane din conducerea trustului Media Pro, iar el a recunoscut ce a făcut. Apoi Cristi mi-a spus că a mai fost chemat la discuţii cu conducerea şi a discutat despre plecarea sa”, a spus fosta iubită a lui Tabără.

Mai citiţi:

Cazul Tabără: Fetiţele abuzate de prietenul sau soţul mamei se tem să nu fie învinovăţite

Alina Bodnaru, care era într-o relaţie amoroasă cu realizatorul TV de şase ani, susţine că problemele de cuplu nu au început odată cu abuzul sexual la adresa fiicei sale, ci că datau de un an: „Eu şi Cristi nu mai aveam viaţă sexuală de un an atunci când a avut loc incidentul cu fiica mea. Nu ştiu dacă erau motive psihice sau medicale”.

Apărat de vecini şi foştii colegi

Spusele fostei iubite a lui Tabără sunt susţinute şi de foşti colegi ai prezentatorului. Sub protecţia anonimatului, aceştia au declarat pentru „Adevărul de Seară” că plecarea lui de la Media Pro are legătură cu presupusul abuzul. Potrivit acestora, plecarea intempestivă a lui Tabără de la postul din Pache Protopopescu, în luna august 2009, ar fi fost mai degrabă una forţată, pentru ca numele televiziunii să nu fie „murdărit” de un posibil scandal.

În acelaşi timp, alţi foşti colegi ai jurnalistului refuză să creadă că acesta ar fi capabil să abuzeze un copil, ştiindu-l ca pe un bărbat atât moral,  cât şi carismatic. „Cât timp a lucrat la PRO TV, femeile făceau coadă în jurul lui, pentru că e un tip cuceritor prin prisma inteligenţei sale oratorice. Nu cred că putea Cristi să facă aşa ceva, mai ales că un comportament deviant este uşor de observat şi nu apare la vârsta lui”, ne-a declarat un alt angajat al postului.

Şi vecinii îl apără pe Cristi Tabără. Îl cunosc de trei ani şi nu vor să accepte sub nicio formă că acesta ar fi capabil de un asemenea gest. Mai mult, ei spun că actualul director al Departamentului de Film al TVR şi-a păstrat „simţul bisericesc” şi este vizitat în continuare de înalte feţe bisericeşti şi de măicuţe. „El nu prea stă pe-acasă, pleacă mult în delagaţii prin străinătate, e un om cu o structură morală impecabilă. A ajutat cu bani şi o bătrână de peste stradă, care era foarte bolnavă. Cred că femeia aia care îl acuză nu e întreagă la minte” , ne-a spus una dintre vecinele jurnalistului.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite