CONCURS „CEA MAI TARE CLASĂ A XII-A”: Elevii bucureşteni se întrec pe Youtube cu filmuleţe de absolvire. Alege-l pe cel mai haios!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În era Internetului, anuarele cu pozele tututor colegilor din generaţie nu mai sunt de actualitate. Pentru a marca aşa cum se cuvine finalul liceului, tinerii din Bucureşti pregătesc acum „filmuleţe de final" şi le postează imediat pe net.

„Ani de liceu, cu emoţii la română..." - este coloana sonoră preferată de cei mai mulţi dintre liceenii care şi-au postat în ultimele zile filmuleţe de la absolvire pe youtube.com. Este cazul celor din clasa XIII-aA de la Colegiul Media Bucureşti. Vezi AICI filmuleţul lor.

Mai energici, colegii lor de la 12D de la Colegiul I. L. Caragiale, s-au filmat în limuzine, în timp ce mergeau spre balul de absolvire. Pentru VIDEO, intră AICI şi AICI.

Un alt filmuleţ de pe youtube i-a surprins pe elevii de la Caragiale la defilare, dansând în curte.

Cei mai glumeţi au fost însă elevii clasei a XII-a A de la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai", care s-au filmat dormind la ore, imitându-şi profesorii sau dansând la tablă. Vezi isprăvile lor AICI.

Mai sentimentali, colegii lor de la a 12-a G au realizat un VIDEO serios, în care s-a prezentat fiecare.

Zeci de fotografii din timpul anilor de liceu au folosit şi cei de la clasa XII-a H de la Liceul „Grigore Moisil" Bucureşti în filmuleţul de final. Imaginile sunt disponbile AICI.

Liceenii de clasa a XII-a şi-au luat, vineri, "La revedere!" de la colegi, de la profesori şi au pus punct unei etape frumoase din viaţa lor. Pentru a sărbători cei mai frumoşi ani, bucuresti.adevarul.ro şi Adevărul de Seară Bucureşti lansează o competiţie pentru tinerii din Bucureşti care vor absolvi anul acesta liceul. Arătaţi că voi aţi fost cea mai tare clasă de absolvenţi de anul acesta şi noi vă facem vedete.

Vezi AICI detalii despre concursul „Adevărul de Seară"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite