CONCURS „CEA MAI TARE CLASĂ A XII-A”: Adevărul de Seară Bucureşti îţi face clasa vedetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În câteva zile, liceenii de clasa a XII-a îşi vor lua la revedere de la colegi, de la profesori şi vor pune punct unei etape frumoase din viaţa lor. Pentru a sărbători cei mai frumoşi ani, bucuresti.adevarul.ro şi Adevărul de Seară Bucureşti  lansează o competiţie pentru tinerii din Bucureşti care vor absolvi anul acesta liceul. Aratăţi că voi aţi fost cea mai tare clasă de absolvenţi de anul acesta şi noi vă facem ve

Adevărul de Seară Bucureşti şi bucuresti.adevărul.ro vă provoacă să dovediţi că liceul este cea mai frumoasă perioadă din viaţa unui om. Trimite-ne poze şi filmări de grup, cu colegii de clasă, în momente deosebite, la baluri, la banchet, de la evenimente organizate de voi sau chiar din excursii, ieşiri sau din clasă. Povesteşte-ne în câteva rânduri despre ce este vorba şi încearcă să convingi că, în liceu, clasa ta a fost cea mai tare. Noi postăm tot ce ne trimiteţi pe site şi îi lăsăm pe colegi, pe profesori, pe prieteni, pe părinţi şi bunici să vă voteze.  Cea mai accesată imagine, care adună cele mai multe comentarii, va fi cea câştgătoare. Protagoniştii vor dovedi că au avut cea mai populară  clasă a XII-a din Bucureşti, anul acesta, şi vor deveni vedete. Povestea lor, amintiri frumoase din anii de liceu, imagini ale colegilor, toate vor fi publicate în Adevărul, şi vor apărea pe adevărul.ro, unde vor fi accesate o ţară întreagă. Noi îţi promovăm clasa şi pe pagina de Facebook a Adevărul de Seară Bucureşti unde poţi să dai like-uri cât cuprinde.  Promovează-ţi şi tu clasa şi colegii şi vei fi vedetă!

Cum participi?

Regulile sunt puţine şi cât se poate de simple. Dacă anul acesta a fost ultimul tău an de liceu, trimite pe bucuresti@adevarul.ro o singură fotografie, un singur filmuleţ, sau o fotografie şi un filmuleţ cu colegii tăi de clasă, în care să se vadă clar că meritaţi să deveniţi vedete. Scrie în câteva rânduri despre ce e vorba în imaginea pe care ne-ai trimis-o şi mai scrie-ne de ce crezi că întreaga ta clasă merită să fie aleasă cea mai tare clasă a-XII din Bucureşti.  Mesajele de la voi trebuie să conţină numele întreg al persoanei care a trimis imaginea, numărul de telefon la care aceasta poate fi contactată, şi numele liceului la care a învăţat. Încurajează-ţi cunoscuţii să vă voteze pe bucureşti.adevărul.ro, dar şi pe pagina de Facebook a Adevărul de Seară Bucureşti. Competiţia începe astăzi şi cea mai tare clasă a XII-a din Bucureşti va fi anunţată imediat după Bac. Cu cât mai repede trimiţi imaginea, cu atât mai multe şanse ai să aduni voturi!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite