Ecaterina Andronescu, acuzată de A.N.I. Rectorul de la Politehnica, în stare de incompatibilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu se află în stare de incompatibilitate, a anunţat, astăzi, Agenţia Naţională de Integritate (A.N.I).

A.N.I s-a sesizat din oficiu la data de 11.03.2011 cu privire la nerespectarea de către doamna Ecaterina ANDRONESCU, în calitate de Rector al Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti, a regimului juridic al conflictului de interese.

"Începând cu anul 2004, doamna Ecaterina ANDRONESCU exercită funcţia de Rector şi ordonator de credite al Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti.

În perioada 2000 – 2003 şi, respectiv, 2008 – 2009, mandatul de Rector şi ordonator de credite al Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti a fost întrerupt pentru îndeplinirea demnităţii publice de Ministru al Ministerului Educaţiei şi Cercetării, respectiv, al Ministerului Educației, Cercetării şi Inovării.

În prezent, doamna Ecaterina ANDRONESCU se află în exercitarea celui de-al patrulea mandat consecutiv de Parlamentar (1996 - 2008 – Deputat în Parlamentul României și 2008 - prezent – Senator în Parlamentul României)", se arată în comunicatul A.N.I.

Fostul ministru al Educaţiei (2000-2003) a declarat la Reatitatea TV: "nu înţeleg ce se întâmplă, o să contest decizia în instanţă".

Ea a spus că nu a încasat niciun ban în acea perioadă menţionată de ANI şi a promis că va prezenta public toate dovezile la care a făcut referire.

Citiţi şi: Un consilier juridic din Primăria Capitalei este în acelaşi timp şi administratorul unei firme. Riscă dosar penal!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite