EXCLUSIV ONLINE Angela Similea despre executarea silită: „Suport şi bunele şi relele statutului de soţie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce săptămâna trecută, „Adevărul“ a prezentat într-un articol amplu situaţia în care se află îndrăgita interpretă şi soţul său din cauza unor credite neachitate, Victor Surdu a ţinut să precizeze faptul că timp de trei ani nu există riscul de a fi executaţi, iar Angela Similea a spus că-şi asumă toate implicaţiile statutului de soţie. 

CITIŢI ŞI: Angela Similea şi Victor Surdu, executaţi silit

Angela Similea (63 de ani) şi soţul ei, deputatul Victor Surdu (63 de ani) nu şi-au achitat creditele contractate şi s-au trezit cu bunurile sechestrate de banca Intesa Sanpaolo România. Victor Surdu a spus că timp de trei ani, banca nu poate executa niciun bun, deoarece firma este într-un proces de reorganizare juridică.

„Reorganizarea juridică a firmei, din a cărei administraţie oricum nu mai fac parte, durează trei ani. În acest timp nu se poate lua nicio decizie de acest fel“, a spus soţul Angelei Similea. La rândul ei, artista nu a vrut să comenteze nimic pe această temă, spunând că nu ea este cea care se ocupă de afaceri în familie. „Nu pot să spun decât că eu suport şi bunele şi relele statutului de soţie, cum şi el suportă bunele şi rele statutului de soţ”, a spus îndrăgita cântăreaţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite