EXCLUSIV Gabriela Firea şi Florentin Pandele vor încheia un contract nupţial. Vezi aici ce zestre a avut vedeta Antenei 3 la cununie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căsătoria cu primarul oraşului Voluntari a scos la vedere bunurile şi veniturile Gabrielei Firea, după ce Pandele şi-a făcut publică ultima declaraţie de avere, în urmă cu două săptămâni.

Potrivit declaraţiei de avere, care poate fi consultată AICI, Pandele are un salariu de 17 ori mai mic decât al soţiei sale.

Astfel, în vreme ce el a câştigat într-un an de la Primăria Voluntariului 30.498 lei, ea a încasat de la Antena 3 şi de la publicaţiile „Săptămâna Financiară", „Felicia" şi „Financiarul" suma de 540.647 lei (n.r.- aproximativ 45.000 de lei pe lună).

În plus, tot din declaraţia edilului reiese că Gabi Firea are în conturi şi depozite 275.000 de euro, precum şi terenuri, o casă, maşină, bijuterii şi tablouri.

Vezi AICI toată averea Gabrielei Firea, aşa cum a fost prezentată în declaraţia soţului.

Pandele a insistat să încheie un contract prenupţial

Din Turcia, unde sunt plecaţi pentru două săptămâni în luna de miere, cei doi soţi au declarat pentru „Adevărul" că vor ca la întoarcere să încheie un contract nupţial.

„Vom face acest lucru în perioada imediat următoare, pentru că mi se pare corect să protejez bunurile Gabrielei, atât pe cele personale, cât şi pe cele moştenite de la fostul ei soţ, Răsvan", a spus Florentin Pandele.

Potrivit Gabrielei Firea, Pandele a dorit ca acest contract să fie încheiat înaintea nunţii. „Florin a insistat de anul trecut să încheiem un contract prenupţial, pentru că este un om foarte corect, dar eu am tot amânat. O vom face când ne întoarcem. Pe noi ne leagă o dragoste trainică, respectul reciproc, pasiunile comune. Suma de pe fluturaşul de salariu este doar un amănunt", a spus vedeta Antenei 3.

Click pe fotografii pentru a vedea cum s-au distrat mirii şi cei peste 500 de invitaţi pe care i-au avut la nuntă

image
image
image


Aspectul material, neimportant pentru Gabriela Firea

Întrebat cum se simte ca soţia să câştige mult mai mult din salariu, Pandele ne-a spus: „Am ştiut acest lucru de la bun început, de la cununia de anul trecut. Toată lumea ştie că primarii, prefecţii, miniştrii, demnitarii români în general, sunt plătiţi prost, sub media europeană. În mediul privat, răsplata este pe măsura responsabilităţii. Gabi este şi realizatorul unei emisiuni de televiziune, şi directorul a trei publicaţii, şi este firesc să fie plătită în consecinţă".

„După ce suferi o pierdere atât de grea şi de importantă, aşa cum a fost dispariţia soţului meu Răsvan, anul trecut, vezi viaţa altfel. Aspectul material devine neimportant. Florin îmi demonstrează în fiecare zi că mă ma iubeşte şi mă respectă, îl sprijină şi îl ocroteşte permanent pe fiul meu Tudor", a mai spus Gabriela Firea pentru „Adevărul".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite