Dragnea, prins cu minciuna de „Adevărul de Seară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce se ascunde în spatele contractelor de zeci de milioane de euro câştigate aproape exclusiv, de zece ani, de firma Tel Drum S.A., cu “ajutorul” Consiliul Județean Teleorman? S-a speculat că o prietenie strânsă între președintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, şi acţionarii societăţii, însă Dragnea a negat de fiecare dată.

MAI CITEŞTE ŞI:

Blat cu fonduri UE pe moşia lui Dragnea

Vezi aici averea PSD-istului Dragnea, luat în vizor de UE: în 2009 avea 10 terenuri, 7 clădiri şi un hotel

PROIECTE ÎN IMPAS Vezi câte milioane de euro de la UE poate pierde Bucureştiul din cauza blatului PSD-istului Dragnea

Chiar şi săptămâna trecută, după ce surse guvernamentale au confirmat pentru „Adevărul de Seară” că social-democratul a ajuns în atenţia Comisiei Europene din cauza unor fonduri europene date cu dedicație tot către Tel Drum, Dragnea a declarat că nu se cunoaște cu acționarii.
 
Peste 22.000 de cititori au urmărit dezvăluirile despre auditul Comisiei Europene pe moșia lui Dragnea pe site-ul www.adevarul.ro și aproape 150 dintre aceștia au ținut să comenteze situația.
 
Unul dintre cititori a fost cel care a lansat pontul care i-a condus mai departe pe reporterii Adevărul de Seară către proba că președintele CJ Teleorman ascunde adevărul. În realitate, el a avut legături strânse cu aceștia, încă din timpul facultății!
 
Rămâneți pe bucuresti.adevarul.ro pentru a afla, în această seară, la ora 17.00, cum s-a cunoscut Dragnea cu doi dintre acționarii Tel Drum, în timpul studenției, în urmă cu 25 de ani! Nu lipsesc amănuntele picante despre viața de student a baronului PSD, în campusul Politehnicii București. 
 


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite