Două femei au supravieţuit după ce au vrut să se sinucidă la metrou, în aceeaşi staţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 34 de ani care a supravieţuit, ca prin minune după ce a căzut în faţa trenului de metrou, în zona staţiei Unirii 2, a fost internată ieri în Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia.

Femeia este sub tratament psihiatric încă de la 19 ani pentru o formă de depresie şi, potrivit medicilor, ieri ar fi încercat să se sinucidă. Aceleaşi surse de la Spitalul de Psihiatrie susţin că femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, ar fi fost externată luni.

Martorii evenimentului susţin că au văzut-o, ieri, cum şi-a luat elan înainte de a se arunca în faţa trenului. Norocul ei a fost că pe firul de circulaţie Pipera-Berceni, adică pe unde merge metroul care a lovit-o uşor, circulă doar garnituri noi care sunt construite la un nivel mai înalt faţă de şine, fapt care a salvat-o, de altfel, pe femeie.

CITIŢI ŞI: ŞI-A PUS CAPĂT ZILELOR BÂND TREI LITRI DE ANTIGEL

Coincidenţa de la Unirea 2

„Pacienta are o contuzie la genunchi, şi nimic mai mult”, a spus Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, unde a fost trimisă victima. În urma incidentului, traficul în subteran a fost perturbat timp o jumătate de oră, timp în care salvatorii s-au chinuit să o scoată de sub metrou.

Potrivit poliţiştilor prezenţi ieri la locul incidentului, în urmă cu trei ani, o altă femeie, de profesie grefier, s-a aruncat în acelaşi loc şi a supravieţuit după ce peste ea a trecut o garnitură de tren.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite