Slobozia: Şi-a pus capăt zilelor bând trei litri de antigel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răpus de boală, un bărbat de 59 de ani şi-a pus capăt zilelor. El a băut trei litri de antigel. Efortul medicilor de a-l menţine în viaţă a fost în zadar. Bărbatul a murit în această dimineaţă.

Acum câteva luni, Gheorghe Ochea(59 ani) suferise o intervenţie chirurgicală pe creier. Omul nu a putut să accept faptul că boala îi va măcina trupul. Aşa că a luat trei sticle pline cu antigel şi a băut. Bărbatului i s-a făcut rău abia spre seară, în momentul în care lichidul toxic a început să îşi facă efectul.

A fost dus de urgenţă cu ambulaţa la spital. Medicii s-au luptat să îl ţină în viaţă, însă bărbatul a decedat în această dimineaţă.

„Din Unitatea de Primire a Urgenţelor, a fost transferat la Toxicologie şi, apoi, la Terapie Intesivă. Am făcut tot ce ne-a stat în putinţă pentru a-l ţine în viaţă“, a declarat Mihaela Isvoranu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

„Păcat că s-a întămplat aşa ceva. Era un om bun care ajuta pe toată lumea. Sigur boala l-a împins să facă aşa ceva. Păcat. Era un om deosebit“, spune Maria Dan (31 ani), una dintre vecinele familiei Ochea.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite