Doi dintre fugarii din BMW-ul asupra căruia s-a tras în Militari au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au fost prinşi doi dintre ocupanţii BMW-ului cu numere de Franţa după care oamenii legii au tras alaltăieri pentru că nu a oprit la semnalul lor.

Cele două persoane care se aflau în maşina urmărită de poliţişti miercuri seară, în cartierul bucureştean Militari, într-un incident în care s-au tras mai multe focuri de armă, au fost prinse astăzi de poliţişti şi sunt audiate la Secţia 21 de Poliţie.

Citeşte şi:

Iaşi: Patronul microbuzului morţii a prezentat Judecătoriei maşina perfectă

Iaşi: Bunică şi nepoţel loviţi de o maşină pe trecerea de pietoni

Conform unor surse apropiate anchetei, unul dintre cei prinşi este chiar şoferul maşinii, care nu are permis de conducere, iar celălalt este ocupantul locului din dreapta. Cei doi au fost prinşi în judeţul Ilfov, unul în comuna Petrechioaia, iar celălalt, în oraşul Otopeni. "Deocamdată suntem în cercetări pentru a verifica dacă au participat la vreo infracţiune şi, implicit motivul pentru acre nu au oprit la semnalul poliţiştilor", au spus reprezentanţii poliţiei.  

Incidentul s-a petrecut alaltăieri, în jurul orei 19.30, în cartierul Drumul Taberei când un echipaj de la Secţai 25 au somat şoferul maşinii să tragă pe dreapta. În loc să încetinească, acesta a apăsat pe pedala de acceleraţie.

A trecut pe culoarea roşie a semaforului la patru intersecţiil. Unul dintre poliţişti a tras opt focuri în plan vertical şi două asupra pneurilor.

Un fragment de proiectil a ricoşat între-un geam al unei săli de jocuri din zona Militari, la intersecţia Bulevardului Iuliu Maniu cu Strada Mărgelelor.

Autoturismul a fost găsit după două ore în curtea unui ilfovean. „Maşina a fost localizată într-o curte din satul Rudeni, din apropriere de Chitila. În interior au fost găsite mai multe scule care pot fi folosite şi la infracţiuni, cum ar fi leviere, ciocane, patent, cleşte care au fost trimise spre expertizare. De asemenea, a fost descoperită şi o bâtă de baseball“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, Diana Sarca, purtătoare de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Ea a mai spus că proprietarul casei a fost audiat dar încă se fac cercetări pentru identificarea persoanelor din autoturism. Dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite