Directorul OTV, Doru Iuga rămâne în arest. El pledează nevinovat la acuzațiile de proxenetism și pedofilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistrații Tribunalului București au respins, astăzi, solicitarea avocaților lui Doru Iuga care cereau cercetarea acestuia în libertate, sub control judiciar.

UPDATE Directorul OTV Doru Iuga, Klaus Zander, Andrei Staicovici şi alte trei persoane au fost trimişi, astăzi, în judecată, în stare de arest. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au anunțat că au încheiat ancheta în dosarul de prostituţie masculină şi i-au deferit justiţiei pe aceștia sub acuzaţia de act sexual cu un minor, în formă continuată. Anchetatorii mai spun că alături de cei doi au mai fost trimişi în judecată, în arest preventiv, Andrei Marius Staicovici, Viorel Manolache, Ştefan Romeo Haciadurian şi Adrian Dobre, acuzaţi de proxenetism în formă continuată.

CITEȘTE MAI MULTE DESSPRE ANCHETA ÎN CARE ESTE CERCETAT DORU IUGA:

Doru Iuga este audiat la Poliţia Capitalei

Acuzat de proxenetism și prostituție, directorul OTV, Doru Iuga vrea să fie liber

Scooby, unul dintre proxeneţii din reţeaua lui Doru Iuga a fost prins de poliţişti

Astfel, instanţa a decis, astăzi, ca directorul OTV, Doru Iuga să rămână în arest, următorul termen al procesului fiind stabilit pentru 31 august.

Ancheta în cazul directorului OTV Doru Iuga şi a celorlalţi acuzaţi de proxenetism sau sex cu minori a fost finalizată, iar următorul pas a fost prezentarea materialului de urmărire penală a inculpaţilor.

SCANDAL SEXUAL CU MINORI LA PATRIARHIE Părintele Irineu: „Despre acest băiat nu discut. Mi-e şi jenă“

PROFIL PSIHOLOGIC Hanibal Dumitraşcu despre preotul acuzat de un băiat că a întreţinut relaţii sexuale cu el: „dacă este adevărat, are o personalitate premorbidă din punct de vedere sexual“

Arhiepiscopia Bucureştilor face o cercetare internă după dezvăluirile din „Adevărul“ despre parohul de la Cotroceni acuzat de un băiat că au întreţinut relaţii sexuale

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite