Deputatul Boldea a mers după metoda mentorului său, Guru Bivolaru: a făcut avere din trafic de persoane şi a fugit din ţară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legăturile dintre Gregorian Bivolaru şi deputatul fugar sunt foarte strânse: ambii au părăsit ţara după ce au fost acuzaţi că scoteau bani din trafic de persoane. Mai mult, prieteni fiind, Boldea chiar a încercat să-l salveze pe Guru de închisoare.

Potrivit DIICOT, deputatul Mihail Boldea este cercetat de procurorii pentru inselaciune si uz de fals intr-un dosar privind tranzactii controversate cu terenuri si imobile, prejudiciul fiind estimat la peste un milion de euro.

Mai mult, în referatul intocmit de procurori apar insa si acuzatii de implicare a lui Mihail Boldea in infractiuni de spalare de bani proveniti de la persoane care se ocupau cu traficul de fiinte umane. Coincidenţă sau nu, legăturile lui cu aceste acuzaţii nu sunt noi.

Până să devină parlamentar, Mihail Boldea a fost avocat. În 2009, acesta a acceptat un client de notorietate şi controversat: grupul MISA, pe care l-a reprezentat într-un proces privind traficul de persoane. Mai exact, dosarul în care Gregorian Bivolaru este acuzat de trafic de persoane şi alte şapte infracţiuni.  La scurt timp Boldea a devenit parlamentar şi a fost forţat să renunţe să mai reprezinte cazul.


  Click pe fotogalerie pentru a vedea cum arată ashramul yoghinilorMISA (Fotografii: Dorin Constanda)

image

Reamintim că în data de 23 aprilie 2011, Instanţa Tribunalului Sibiu a dispus achitarea lui Gregorian Bivolaru în acest dosar. Parchetul a formulat imediat apel, contestând decizia instanţei. După aproape un an, hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia a certificat faptul că achitarea acestuia este corectă şi legală şi prin urmare rămâne valabilă.

Citiţi şi:
Ţepar de milioane cu firme fantomă

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite