David Guetta, prima dată la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai popular artist al muzicii electronice concertează la Romexpo, de la ora 21.00. La spectacol vor avea acces persoanele care au împlinit 16 ani. Accesul în incinta Romexpo se face începând cu ora 20.00, pe poarta B, iar spectacolul va avea loc în Pavilionul Central.

Lady Gaga şi Bon Jovi ar putea concerta la Bucureşti

Jennifer Rush vrea să înveţe româna

Producătorul francez se va afla în Capitală în cadrul seriei de evenimente internaţionale Deadcode Production Diamond Series, care include şi concerte la Bratislava, Debrecen şi Praga.

Atmosfera unică va fi asigurată de un sistem de sonorizare de nivel mondial şi de o tehnică de lumini care cuprinde o serie de elemente vizuale unicat.

Nominalizat la Grammy

Datorită succesului imens al celui de al patrulea album – „One Love”, apărut în august 2009 – semnat de artist, turul de triumf al acestuia continuă neîntrerupt. Discul, la care au contribuit staruri precum membrii trupei Black Eyed Peas, Akon sau Kelly Rowland, se menţine în fruntea clasamentelor de vânzări şi al dance chart-urilor, cele mai bune piese fiind prezente permanent în playlist-ul radiourilor şi la televiziunile muzicale.

Artistul a fost nominalizat la patru premii Grammy şi a primit trofeul pentru melodia „When Love Takes Over” (feat. Kelly Rowland).

La International Dance Music Awards a avut un success şi mai răsunător: a fost nominalizat la nu mai puţin de 10 categorii, ieşind învingător la patru din ele: Best Producer, Best European DJ, Best Pop Dance Song, Best Album.

135 de lei biletul

Biletele pentru David Guetta pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange şi Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti) şi pe www.eventim.ro. Preţul unui bilet este de 110 lei până astăzi, la ora 14.00, iar la Romexpo un tichet va costa 135 de lei şi poate fi achiziţionat începând cu ora15.00. Biletul asigură accesul în incinta Romexpo o singură dată.

Organizatorii au scos la vânzare şi bilete VIP, în număr limitat. Posesorii biletului Gold VIP, în valoare de 300 de lei, pot savura evenimentul din zona special amenajată lângă scenă, în compania unor băuturi speciale, iar cei care achiziţionează biletul Silver VIP, în valoare de 160 de lei, vor avea un loc asigurat în galeria de vizavi de scenă.
 
Evenimentul este organizat de Deadcode Production, în parteneriat cu Festivalul Peninsula.

Ce sume cer artiştii pentru a cânta la Balurile Bobocilor/ Akcent, Simplu şi Smiley cer 2.500 de euro pe apariţie

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite