Cine cântă în cluburile bucureştene în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cargo, Luiza Zan, Viţa de Vie, Alexandra & Alec, Benetone, Luna Amară, Mihai Mărgineanu sunt artiştii care şi-au anunţat concerte la sfârşit de săptămână în cluburile din Capitală.

Citiţi şi

VIDEO Shakira concertează la Bucureşti

VIDEO Sting, din nou la Bucureşti

Diseară, la The Ark, Luiza Zan, una dintre cele mai cunoscute voci de jazz de la noi, va cânta acompaniată de Jimmy Cserkesz, de la orele 21.00. Concertul face parte din seria evenimentelor „A glass of jazz“.

Cei care vor să-i vadă pe băieţii de la Cargo au ocazia să-i întâlnească în Salsa 5/ Guantanamo, în această seară, de la ora 21.00. În deschidere va cânta Blue Pulse.

Preţul biletelor este 60 de lei, la intrarea în club, iar cu tichetul veţi primi trei beri la bar. Pentru un bilet de 30 de lei, rezervat pe internet, primiţi o bere.

În această seară, La Historia/ Izvorul Rece, de la ora 20.30, Alexandra & Alec susţin un recital live. Cei doi cântă împreună din 2008, timp în care au susţinut peste 100 de recitaluri live.

Au lansat trei single-uri şi pregătesc un album de debut în stilul pop-rock. Invitat special este Mihai Brăileanu. Biletele (20 de lei) se pot procura de la intrarea în club.

Mărgineanu vine mâine în Hard Rock Cafe

Adi Despot şi colegii lui de la Viţa de Vie sunt pe scena de la Music Hall, diseară, de la ora 22.00. Show-ul va fi deschis de Stillborn, iar preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro .

Clubul Fire va fi ocupat de fanii trupei Luna Amară, mâine, de la ora 20.00. Biletul la concert costă 15 lei. Timp de aproape două ore, Mihai Mărgineanu va cânta mâine, în Hard Rock Cafe, hiturile care l-au făcut cunoscut: „Mă iubeşte femeile“, „Melci, scoici, raci, craci“, „Paraschivo“ sau „Femei, femei!“.

Concertul va începe la ora 22.30, iar preţul unui bilet este de 40 de lei.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite