VIDEO Shakira concertează la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hit-uri precum “Whenever, Wherever”, “La Tortura”, “Underneath Your Clothes”, “She Wolf “, ”Hips Don't Lie” sau “Waka Waka” vor fi ascultate de bucureşteni la 7 mai, când Shakira va concerta pentru prima dată în Piaţa Constituţiei, în cadrul turneului „The Sun Comes Out”.

VIDEO Sting, din nou la Bucureşti

Manu Chao aduce la Bucureşti “La Ventura”

Shakira a mai cântat în România, în 2006, la Timişoara.

„Shakira este unul dintre artiştii pentru care am primit extrem de multe rugăminţi din partea publicului pentru a organiza un nou concert în România. Mă bucur că acum fanii au ocazia de a o întâlni din nou, de data aceasta chiar la Bucureşti!”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Alături de 7 albume vândute în peste 60 de milioane de exemplare, palmaresul artistei include şi o colecţie impresionantă de premii ce reuneşte nu mai puţin de 142 de trofee şi distincţii printre care două premii Grammy, 7 premii Latin Grammy, 3 premii Billboard Music, 12 distincţii primite în cadrul ceremoniilor Billboard Latin Music Awards, 6 trofee MTV şi 4 World Music Awards, plus alte 260 de nominalizari la diferite categorii sau premii ale industriei muzicale internaţionale.

Biletele vor fi puse în vânzare vineri, 25 februarie, online pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta din ţară.

Există patru categorii de preţ, în funcţie de distanţă faţă de scenă: golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, tribuna vip - 280 de lei, gazon A - 180 de lei şi gazon B - 120 de lei.

Iubita lui Pique

De curând Shakira a ţinut prima pagina tabloidelor după ce s-a despărţit de iubitul ei, Antonio de la Rua, fiul preşedintelui argentinian.
Cântăreaţa are o relaţie cu Gerard Pique, fotbalistul Barcelonei. Fotbalistul a confirmat relaţia sa cu Shakira, după ce a postat o fotografie pe contul său de Facebook,  potrivit ziarului "Marca".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite