CUM MAI COPIEM LA BAC. Şi-au făcut site-uri specializate pe fiţuici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După copiuţele scrise pe genunchi şi „binevoitorii" cu răspunsuri wireless în timp real, la Bacalaureatul de anul acesta se poartă fiţuicile profesioniste.

În aproape fiecare an, examenul de bacalaureat a adus câte ceva nou atât pentru elevi, dar şi pentru profesori. Deşi astăzi condiţiile de susţinere a examenelor de Bac au devenit mai transparente, elevii au la dispoziţie o ofertă mult mai variată de a copia.

Bacalaureat draconic pentru cei care copiază

Iaşi: Elevii cer ajutorul lui Dumnezeu înainte de a intra la Bac

Elevul 007: Aparatură de spionaj folosită pentru copiat la BAC la Botoșani

Dacă în anii precedenţi moda copiatului la Bac implica scrierea de mână a fiţuicilor, copierea direct de pe internet şi chiar surse de inspiraţie wireless, în timp real, pentru elevii de liceu, moda sesiunii iunie/iulie 2011 a atras oferte profesioniste de copiat.

Pe mica publicitate, fiţuicile sunt de toate mărimile şi pentru toate buzunarele. Găseşti gata tăiate în format 5 x 10 cm sau proaspăt copiate din cărţile pentru Bac. Preţurile variază între 9 şi 27 de lei, în funcţie de complexitatea fiţuicii, precum şi numărul de copii solicitate.

Alţii, în schimb, au dezvoltat o adevărată afacere din Bacalaureat. Pe fituici-bacalaureat.ro ai la dispoziţie fiţuici pentru toate materiile şi subiectele posibile de bacalaureat.

Mai mult, ele sunt printate astfel încât să fie uşor de desprins şi împăturit, cu tot cu sumarul necesar pentru o răsfoire rapidă şi eficientă a „materialului de documentare". Dimensiunile acestor fiţuici se încadrează în standardul de 5 x 10 centimetri.

În plus faţă de concurenţa de pe mica publicitate, mai primeşti instrucţiuni de folosire şi chiar ponturi de camuflare a copiuţelor. Preţul este sensibil mai mare: 10 lei pe fiţuică. Totuşi, autorii promit câştiguri substanţiale elevilor care comandă mai multe fiţuici.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite