Cazul motociclistului de pe Turda: Nu-şi aminteşte cum s-a produs accidentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Victor (24 de ani), motociclistul care a ucis o tânără pe trecerea de pietoni, este în stare de şoc la Spitalul Elias din Bucureşti.Tânărul este cercetat penal, iar poliţiştii aşteaptă rezultatul analizelor pentru a afla dacă acesta consumase sau nu droguri în seara accidentului.

Motociclistul care a accidentat mortal în weekend o femeie pe unica trecere de pietoni de pe strada Turda din Capitală a fost vizitat, la spital, de prieteni şi de colegii de la Universitatea Politehnică din Bucureşti. Tinerii susţin că Victor nu consuma canabis şi nici măcar plante etnobotanice.
„Îl cunosc pe Victor încă din şcoala generală. Nu a luat niciodată droguri. Nimeni din cercul nostru de prieteni nu consumă aşa ceva. Este un băiat excepţional care învaţă bine“, a spus Cătălin, unul dintre colegi.


„Bătut pentru că a fost martorul unui accident“
Radu Victor nu poate vorbi bine şi nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat din cauza şocului. Prietenii băiatului mai spun că, în urmă cu câteva luni, el a fost martorul unui accident de maşină în care a fost implicat un vecin de-al său. „ A fost bătut de cei care provocaseră accidentul la care a fost martor. Din cauza bătăii, a avut momente în care nu-şi amintea ce i se întâmplase. Nici acum nu îşi aduce aminte cum s-a produs accidentul. El nu ar fi în stare să facă rău cuiva. E un coleg care e dispus întotdeauna să te ajute“, a spus Paul, un alt prieten.

Băiatul nu este de bani gata aşa cum s-a speculat, iar în urmă cu trei ani i-a murit tatăl. Dacă va fi găsit vinovat, Victor riscă până la 7 ani de închisoare şi o pedeapsă suplimentară în cazul în care se va stabili că a consumat droguri. Profesoara de chimie care a murit preda de cinci ani la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu“ din Capitală şi făcea parte din Centrul de Excelenţă unde pregătea olimpicii naţionali. Daniela Dinu a fost înmormântată astăzi, la ora 13.00, în cimitirul Străuleşti.

Strada Turda, „raiul“ accidentelor
Semafoarele de pe trecerea de pietoni unde o tânără a murit pe loc sâmbătă seară mergeau ieri doar pe intermitent, după ce o echipă a Administraţiei Străzilor le-a reparat. „Aici se întâmplă multe accidente. Doar în iarnă au fost vreo trei accidente. De vină sunt şoferii şi motocicliştii care circulă cu viteză, profitând că semafoarele nu funcţionează“, a spus unul dintre locatarii din zonă.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au declarat, pentru „Adevărul de Seară“ că vor lua măsuri în privinţa semaforului care din 2007 este setat doar pe intermitent. „Vom lua măsuri în cazul semafoarelor de pe Turda. Pentru că au loc multe accidente în zonă, vom propune în Comisia Tehnică de joi, să funcţioneze pe verde şi roşu, nu doar pe intermitent“, a declarat directorul Administraţiei Străzilor, Alina Roman.

Mai citiţi şi:

Strada Turda, pericol pentru pietoni

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite