Bucureşti: Strada Turda, pericol pentru pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii care locuiesc pe strada Turda se plâng că semafoarele de pe unica trecere de pietoni din zonă, unde sâmbătă seară o profesoară de chimie şi-a pierdut viaţa spulberată de un motociclist, nu funcţionează.

„Doar în iarnă au fost vreo trei accidente. De vină sunt şoferii şi motocicliştii care nu opresc pe intermitent. De multe ori nici intermitentul nu merge”, a spus Adrian, unul dintre locatari. Semaforul a fost setat pe intermitent încă din 2007. „Vom lua măsuri în cazul semafoarelor de pe Turda. Pentru că au loc multe accidente în zonă, vom propune în Comisia Tehnică de joi, să funcţioneze pe verde şi roşu“, a declarat directorul Administraţiei Străzilor, Alina Roman.

Motociclistul, susţinut de colegi
Radu Victor (24 de ani), motociclistul care lovit-o mortal pe profesoară, este în stare de şoc la Spitalul de Urgenţă Elias din Bucureşti şi nu-şi aminteşte cum s-a produs accidentului. El a fost supus unor investigaţii pentru a stabili dacă era sub influenţa substanţelor halucinogene în momentul producerii tragediei. Colegii de la Universitatea Politehnică din ucureşti îi sunt alături.

„Îl cunosc pe Victor încă din şcoala generală. Nimeni din cercul nostru de prieteni nu consumă droguri“, a spus Cătălin, unul dintre colegi. Băiatul este cercetat pentru ucidere din culpă şi riscă până la şapte ani de închisoare.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite