Bucureşti: Cătălin Zmărăndescu s-a gândit să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitat la emisiunea Happy Hour de la ProTv, Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre relaţia sa cu Gigi Becali, finanţatorul Stelei, şi despre arestarea sa după ce a fost acuzat de acte de lipsire de libertate in mod ilegal.

"Nu e plăcut să te ia poliţia din faţa copiilor. Le-am zis poliţiştilor, vă rog frumos, asta sunt, faceţi ce vreţi, numai nu-mi speriaţi copiii", aşa îşi aminteşte Zmărăndescu momentul neplăcut prin care a trebuit să treacă.

Nu vrea să mai vorbească de Becali
După ce a ieşit din închisoare  Cătălin a întrerupt orice contact cu Gigi Becali. El a dat vila şi maşina străină pe un apartament cu trei camere. Cătălin crede că acum nu-l mai angajează nimeni, deoarece numele său este asociat Gigi Becali. El recunoaşte că probleme l-au făcut să se gândească chiar şi la sinucidere, dar familia sa l-a făcut să se răzgândească.

"Pentru mine, Gigi Becali e un subiect închis. Din momentul în care am fost arestat, n-am mai discutat unul cu celălalt, pur şi simplu s-a rupt legătura. Fiecare a luat-o pe drumul lui. Nici nu vreau să mă caute, sincer. Eu nu am de ce să-l caut. Dacă aş lua-o de la capăt, aş schimba cel mai bun loc de muncă pe care l-am avut vreodată. N-aş mai lucra pentru oameni foarte bogaţi niciodată", spune Cătălin.

Locuieşte cu chirie, după ce a stat în vilă
Fostul bodyguard al lui Becali îşi aminteşte că în perioada sa bună îşi cumpărase o vilă luxoasă, avea o firmă de pază cu 400 de angajaţi, dar după ce a fost arestat a început şi calvarul. "Eu făcusem şi un împrumut la care am girat cu casa iar după ce am fost arestat nu mi-am mai plătit ratele. Acum locuiesc cu chirie în 3 camere, atunci locuiam în vilă", a încheiat Zmărăndescu.

CITEŞTE ŞI:

Sinuciderea ciudată a unui copil cuminte

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite