Bucureşti: Un spectator a fost rănit la demonstraţia maşinilor tunate de la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital după ce a fost surprins între gardul de protecţie şi o altă maşină care urma să intre în competiţie.

Citeşte şi:

Maşini de fiţe la 4TuningDAYS

Evenimentului 4TuningDAYS  organizat la acest sfârşit de săptămânăla compexul expoziţional Romexpo a atras mii de spectatori pasionaţi de tuning veniţi să admire maşinile cu sute de cai putere.

Mulţi spectatori s-au oprit să privească şi primele etape din campionatul de drift şi tuning desfăşurat în aer liber, dar prima zi de antrenamente a avut un final nefericit. Una dintre maşinile din competiţie a derapat, iar şoferul a pierdut controlul maşinii şi a intrat cu viteză în gardul de protecţie în spatele căruia se afla un spectator.

Tânărul a fost prins între gard şi un alt autovehicul staţionat în apropiere şi care a fost şifonată la una dintre portiere Spectatorul în vârstă de 25 de ani a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Unde medicii au stabilit că are un picior fracturat şi va necesita o intervenţie chirurgicală.

„Era prieten cu unul dintre piloţii care urma să intre în cursă şi nu ştiu exact ce s-a întâmplat. A fost prins între gard şi una dintre maşini“, a declarat organizatorul competiţiei, Graţian Sonu.

Incidentul s-a petrecut cu o oră înainte de finalizarea antrenamentelor, dar astăzi campionatul va continua pentru ca cel mai bun pilot să câştige.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite