Bucureşti: Ţănţăreanu vrea să-şi taie venele în direct la Al Jazeera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Ţânţăreanu (65 de ani) luptă împotriva cancerului de colon. Din august 2009, de când a fost diagnosticat cu boala, viaţa miliardarului s-a schimbat. El nu mai organizează petreceri şi face vizite la Spitalul Municipal, unde stă câte cinci-şase ore pe perfuzii cu citostatice.

„Ieri am făcut a noua şedinţă de citostatice şi mai am de trecut de trei“, a declarat pentru „Adevărul“ Cristian Ţânţăreanu.

De şase luni, afaceristul se luptă cu boala şi nu se simte prea bine după aceste şedinţe de citostatice, însă el speră că va învinge.

„La ora 21.00 îmi tai venele!“

Pentru că nu şi-a pierdut umorul, Ţânţăreanu are idei despre cum să-şi ia la revedere de la lumea aceasta. „Mă bag în jacuzzi, cu spumă, îmi iau pisicile lângă mine, vorbesc prin satelit cu Al Jazeera şi la ora 21.00 îmi tai venele“, are puterea să glumească miliardarul.

Citiţi şi

Ţânţăreanu: „Am 90% şanse să scap!“

Dacă durerile nu vor înceta, miliardarul vrea să-şi transforme viaţa într-un spectacol de televiziune.

El încearcă să-şi continue viaţa cu familia, prietenii, în paralel cu şedinţele de chimioterapie. El este fizic afectat de cancerul pe care l-a depistat din vreme şi de care încearca să scape.

În urmă cu câteva săptămâni, afaceristul declara pentru „Adevărul“ că merge la şedinţe de citostatice la Spitalul Municipal. „La 31 martie sper să termin cu cancerul ăsta“, spunea el.

Ţânţăreanu spune că nu se teme de moarte şi că finalul poate fi un show cu rating bun, pe care ar putea să şi-l regizeze. 

Acum vorbeşte despre sinucidere la televizor. "Fac un show din propria moarte. Nu e interesant? Pentru că decât să mor ca boul, că tot mor, măcar să mor şi să iasă un show din asta“, a spus Cristian Ţânţăreanu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite