Show mediatic cu arestarea lui Diaconescu (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii OTV-ul au început de ieri, de la prânz, emisiunile-maraton dedicate susţinerii patronului. Avocaţi, jurnalişti şi oameni politici şi-au exprimat indignarea faţă de reţinerea jurnalistului de către DNA. 

Reporter de-al lui Diaconescu prins în flagrant în timp ce şantaja un primar sibian

image

Postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu a făcut spectacol, începând de ieri, cu subiectul reţinerii acestuia de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Primarul care "i-a pus" cătuşe lui Dan Diaconescu: "Eu am treabă cu inundaţiile, procuratura îşi face treaba"


Susţinut de Roşca Stănescu


Mai mulţi jurnalişti şi politicieni au intrat în direct la OTV prin telefon sau chiar au fost prezenţi în studio pentru a dezbate motivele arestării lui Dan Diaconescu.
Printre aceştia, şi Sorin Roşca Stănescu, care, după ce a subliniat că nu are nicio relaţie de prietenie cu Diaconescu, şi-a manifestat indignarea faţă de arestarea lui. El a postat pe blogul personal că „aruncarea după gratii a lui Dan Diaconescu este, din multiple motive, o premieră în viaţa noastră publică. Este întâiul caz în care un jurnalist apare cu cătuşele la mâini“. Sorin Roşca Stănescu a fost acuzat în mai multe rânduri de faptul că s-a folosit de poziţia sa pentru a obţine diferite beneficii. În 2008, jurnalistul a fost învinuit că, împreună cu ziaristul Bogdan Chirieac, l-ar fi şantajat pe şeful Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), Cătălin Macovei.

Click aici pentru mai multe imagini de la reţinerea lui Dan Diaconescu

Chiar şi Gigi Becali a declarat că-l susţine pe jurnalist. El s-a arătat indignat de decizia procurorilor DNA de a-l reţine „chiar pe domnul Dan Diaconescu“.
Astăzi, a venit rândul jurnalistului Victor Ciutacu să-şi exprime susţinerea faţă de arestarea patronului OTV. „Nu se poate ca într-un stat de drept să se întâmple asemenea lucruri şi să fie încălcate libertăţile oamenilor într-un asemenea fel“, a spus acesta, indignat.

Reţinut pentru şantaj

Singurul care nu a dorit să-şi exprime punctul de vedere referitor la arestarea lui Dan Diaconescu este Luis Lazarus. Acesta a declarat,  printr-un SMS trimis către redacţia „Adevărul de Seară“, că „dacă este vorba despre DD nu nimic de spus şi nimic de precizat“.

Patronul OTV şi prezentatorul de emisiuni paranormale, Doru Pârv, se află în prezent în arestul Poliţiei Capitalei şi urmează să fie duşi astăzi la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile.

Cei doi au fost reţinuţi de procurorii DNA sub acuzaţia că l-ar fi şantajat pe Ioan Florin Moţ, primarul comunei arădene Zărand, şi l-ar fi ameninţat că vor da publicităţii, pe postul OTV, mai multe materiale compromiţătoare la adresa edilului în cazul în care acesta nu ar fi plătit, în schimbul tăcerii lor, 200.000 de euro.
 



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite