Primarul care "i-a pus" cătuşe lui Dan Diaconescu: "Eu am treabă cu inundaţiile, procuratura îşi face treaba"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul din localitatea arădeană Zarand, Ion Moţ, cel care a depus plângere împotriva celor care ar fi încercat să-l şantajeze, patronul televiziunii OTV - Dan Diaconescu, şi clarvăzătorul Doru Pârv, are în aceste zile alte priorităţi: gospodărirea localităţii cotropită de ape. Edilul este indiferent la ancheta DNA, în urma căreia "şantajiştii" au ajuns în cătuşe.

Reporter de-al lui Diaconescu prins în flagrant în timp ce şantaja un primar sibian

image

"De ieri sunt tot la inundaţii. Mai e puţin şi ajunge apa la pompe. Dacă se întâmplă asta se opresc pompele şi rămâne localiattea inundată. Asta mă interesează acum", a spus primarul Ion Moţ reporterilor Adevărul de Seară din Timişoara.

Edilul local este indiferent faţă de ancheta procurorilor DNA care au dispus reţinerea pentru audieri a lui Dan Diaconescu şi a lui Doru Pârv. Moţ spune că el va colabora cu anchetatorii dacă-l vor solicita, dar până atunci are alte probleme mult mai importante: să caute soluţii pentru inundaţiile din comună.

Ion Moţ a povestit, în timp ce dădea indicaţii prin sat şi cerea date despre nivelul apei, cum a ajuns să fie amestecat într-o poveste "OTV-istă".

Acuzaţiile acestuia pornesc de la realizatorul emisiunii „Al şaptelea simţ" de la OTV, Doru Pârv, un clarvăzător, care l-ar fi şantajat pe primarul Ion Moţ. Acesta ar fi trebuit să-i dea clarvăzătorului 200.000 de euro ca să nu dea publicităţii pe postul OTV mai multe materiale compromiţătoare la adresa edilului. Pârv ar fi primit efectiv 30.000 de euro şi 4.200 de lei.

Conform procurorilor, Pârv şi-ar fi traficat influenţa pe lângă patronul OTV, astfel încât acesta să difuzeze pe post materiale negative despre primar. O echipă OTV a filmat în comuna primarului un material, însă Doru Pârv i-a promis că, în schimbul unei sume, poate să intervină pe lângă Dan Diaconescu pentru ca reportajul să nu mai fie difuzat.

Citeşte mâine cum a fost şantajat Ion Moţ, de unde avea bani să plătească şpaga şi ce l-a determinat să depună plângere, în

image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite