Schiorul tras de maşină, amendat de poliţie, îşi continuă cristianele în Băneasa VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bucureşteni, pasionaţi ai sporturilor de iarnă, au profitat de zăpada care a acoperit Capitala în ultimele zile şi au ieşit la schi. Nu au mers în niciun caz la munte. Cei doi tineri au ales în urmă cu două seri străzile Bucureştiului, pe care, pentru câteva zeci de minute le-au transformat în pârtie.

Mai citiţi:
Tras de maşină cu schiurile prin Capitală

VIDEO-Raliu ilegal, printre elevi, în curtea liceului CFR din Galaţi


S-a echipat corespunzător, şi-a pus schiurile şi pentru a se da cu viteză s-a legat de un autoturism. Pentru ca totul să pară mai interesant, aceştia au şi filmat momentele în care curajosul bucureştean se dădea pe schiurile trase cu viteză de maşină. După câteva ture de freeride pe străzile din centrul oraşului cele două persoane au fost prinse de un echipaj al Poliţiei Rutiere.

500 de lei, amendă pentru fiecare

Agenţii Poliţiei Rutiere au fost anunţaţi de isprava celor doi de un cetăţean indignat. „Un cetăţean a anunţat poliţia pentru că îi văzuse pe cei doi cu schiurile pe străzi, printre maşini. Au fost sancţonaţi în primul rând pentru că au încălcat alte norme rutiere. I-am identificat între timp şi, potrivit legii 61 i-am mai sancţionat pentru fapte cu caracter social. Erau doar două persoane, unul conducea, celălalt era pe schiurile trase de maşină. Au primit fiecare câte 500 de lei amendă“, a spus Daniel Piştea, inspector şef al Brigăzii Rutiere de Poliţie.

Bineînţeles, că amenzile poliţiştilor nu i-au împiedicat pe cei doi să-şi continue traseul pe schiuri. Pentru a nu-i mai deranja pe locuitorii oraşului, cei doi, s-au îndreptat, potrivit imaginilor pe care le-au postat pe youtube.com, pe platforma din zona complexurilor comerciale Băneasa.

Cel care a postat filmul pe youtube.com a făcut haz de necaz la finalul peliculei după ce aventurierii au fost prinşi de poliţişti: „După mai multe minute de negocieri, dovedite a fi în zadar, poliţia îi arestează pe cei doi. În prezent sunt evadaţi şi caută refugiu în munţii patriei, acolo unde încă mai este zăpadă. Se bănuieşte că erau printre ultimele exemplare de „zoon omatikon“, adică „animalul zăpezii““, a scris acesta.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite