FOTO Plimbări gratuite cu Harley Davidson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motocicliştii pot încerca în acest weekend ultimele 24 de modele Harley Davidson, în maratonul cursellor de drive-test din Capitală. Chiar şi în an de criză, reprezentanţa din România renumitei companii de motociclete nu duce lipsă de clienţi, zece comenzi fiind deja „parafate” de la începutul anului până în prezent.

Pasionaţii de motociclism au posibilitatea să încerce astăzi şi mâine noile motociclete Harley Davidson, aduse ieri în ţară cu camionul oficial din Europa. Ultimele 24 de modele pot fi „luate de corne” în cadrul evenimentului deschis în parcul Băneasa, între orele 10.00 şi 18.00.

GALERIE FOTO

Noile modele Harley, la plimbare în Capitală

Tatăl bikerului mort: „Ştiam că nu are carnet“

Motociclistul ucis în coarnele vacii, nerăzbunat: văcarul care a scăpat animalul în drum a fost declarat nevinovat

Pentru a participa la „Freedom Weekend“, peste 300 de pretendenţi s-au înscris pe site-ul companiei. Printre ei, şi-au confirmat prezanţa şi vedete precum Ani Creţu şi Radu Pietraru de la Vacanţa Mare, Dan Bittman, Tudor Chirilă, Andrei Gheorghe sau Dan Chişu. „Cu siguranţă că Harley este un mod de viaţă. O să încerc un <Fatboy>, pentru că îmi permite să am contact cu pământul. Testez şi eu ce pot să încalec“,  a spus Ani Creţu, vedeta de la Vacanţa Mare.

Cel mai scump exponat: 22.000 de euro
Dintre motoarele aduse la showroom-ul din Băneasa, cea mai scumpă face parte din gama Touring, modelul Ultra Classic Electra Glide, şi are un preţ de 22.500 de euro. Astfel, împătimiţii de cai putere care nu îşi permit să cheltuie prea mult pe o motocicletă au ocazia măcar să o încerce în aceste zile.

Carcasa motorului, aripa şi rezervorul sunt vopsite integral în albastru, are 87 de cai putere şi prinde o viteză de 200 de kilometri la oră. De asemenea, motorul de lux este dotat cu pilot automat, mp3 player şi boxe. Cea mai ieftină motocicletă este un Sportster care costă doar 6.700 de euro, fără taxe.

Românii, atraşi de produse Harley
Cei care i-au trecut ieri pragul showroom-ului amplasat la nord de Bucureşti nu au plecat acasă fără să nu fi cumpere ceva. Dacă nu şi-au permis o motocicletă, o cănuţă tot au luat. De la începutul anului şi până în prezent, zece români şi-au comandat o motocicletă Harley Davidson.

„Ne aşteptăm ca vânzările să crească, acum că a şi început sezonul acestui sport“, a spus Bogdan Bucurescu, directorul general Harley Davidson România. El preconizează ca vănzările să fie la fel de bune ca în 2008, când 80 de motoare au fost achiziţionate de români. Anul trecut, s-au cumpărat doar 40.

70 de lei, cana Harley

Printre produsele care se pot cumpăra din magazin se află şi geci la preţul de 2.300 de lei, căni la 70 de lei sau şepci care costă 130 de lei. De asemenea, orice tricou costă 120 de lei, o bandană aproape 80 de lei, iar curelele au preţuri cuprinse între 232 de lei şi 397 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite