Noile modele Harley, la plimbare în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Împătimiţii de cai putere pot încerca motoarele scoase pe piaţă în acest an de Harley Davidson. Peste 300 de persoane s-au înscris la drive-testul organizat de reprezentanţa firmei Harley-Davidson în România.

"Freedom weekend" se numeşte evenimentul organizat de reprezentanţa firmei Harley-Davidson în România, în acest weekend la sediul companiei din Băneasa. Astfel, cei care vor să simtă libertatea pe două roţi sunt aşteptaţi să conducă cu motoarele de zeci de mii de euro.

Peste 300 de persoane din toată ţara s-au înscris pe site-ul companiei pentru a face un drive-test cu celebrele vehicule. Motocicletele din gama de acest an au fost aliniate şi pregătite să fie călărite de participanţi. „Am dorit să promovăm noile modele din gama Harley-Davidson", a spus Bogdan Bucurescu, director general Harley-Davidson Bucureşti.

Preferatul vedetelor

Şi vedetele şi-au dorit să încerce ultimele modele Harley Davidson, astfel printre cei care şi-au confirmat deja participarea la sesiunea de teste se numără Ani Creţu şi Radu Pietraru de la Vacanţa Mare, Dan Bittman, Tudor Chirilă, Dan Chişu.

Ani Creţu, vedeta de la Vacanţa Mare, este foarte fericită că o să încerce ultimele bestii pe două roţi. Mai mult, ea deţine o motocicletă Harley-Davidson, iar de trei ani de când şi-a luat carnetul de conducere pentru motociclete abia mai coboară de pe motor.

„O să încerc un Fatboy, pentru că îmi permite să am contact cu pământul. Testez şi eu ce pot să încalec", a spus veselă vedeta în timp ce se plimba cu motorul.

Modele de zeci de mii de euro

Cea mai nouă motocicletă care poate fi încercată în „weekend-ul libertăţii" este motorul Ultra Clasic Electra Glide, din gama Touring, care costă 22.500.
În schimb, cea mai scumpă motocicletă din showroom este 32.360 de euro, fără TVA din gama Custom Vehicule Operation, Screaming Eagle, Ultra Classic Electa Glide.

Acest model face parte dintr-o ediţie limitată, cu piese speciale, dar şi cu an anumit tip de vopsea şi design. La polul opus, cea mai ieftină Harley este Sportster care costă, doar, 6.700 de euro fără TVA.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite