Paula Seling şi Ovi, în vizită la „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii noştri la Eurovision 2010 au acordat autografe şi au făcut fotografii în redacţia ziarului „Adevărul“. Artiştii au vorbit despre succesul piesei „Playing with fire“, despre turneul european pe care-l pregătesc şi au dezvăluit care a fost cel mai greu moment al finalei de sâmbătă.

Citiţi şi

Reportaj din culisele Eurovision

„Încă mă obişnuiesc cu ideea că mergem la Oslo. Nu am dormit deloc în seara de după finală. Umblam prin casă şi eram pregătită în orice moment să cânt. Anul acesta a fost o acumulare de bucurie atât de mare din partea publicului în turneul de promovare al piesei“, a spus Paula Seling în redacţia „Adevărul“.

Succesul piesei l-a făcut mai încrezător pe Ovi în şansele pentru câştigarea locului întâi la Oslo. „Am ascultat şi alte piese ale ţărilor participante în acest an şi am aşa un sentiment că stăm bine la acest capitol. Majoritatea melodiilor sunt balade. Aşa că, <<să le dăm foc>>!“, a fost replica artistului.

Compozitorul şi interpreta piesei „Playing with fire“ spun că au câştigat Selecţia Naţională Eurovision 2010 şi datorită faptului că Ovi are cetăţenia norvegiană. „Cred că a contat într-o mică măsură“, a declarat muzicianul. Deja presa din Norvegia este interesată de piesa noastră. „Avem şi o înţelegere: eu îl fac pe el cunoscut în România şi el pe mine în Norvegia“, glumeşte Paula.

Întrebaţi care a fost cel mai greu moment al finalei, Paula a râs: „Când s-a rupt cuierul în cabină. Serios vorbind acum, cel mai greu a fost când s-au afişat primele rezultate“. 

Ingredientele piesei care au asigurat succesul sunt refrenul bun, ritmul exploziv şi pianele. „Eu cânt pe un pian SP 250, aşa cum avea şi Anca Parghel. Cred că spiritul ei a fost cu noi“, a subliniat Paula Seling.

Pregătirile dinaintea finalei naţionale s-au întins pe trei luni, timp în care Paula şi Ovi au făcut pregătire cu doamna terapeut vocal Duţescu, medic foniatru. „Nu este o piesă uşor de interpretat. Pentru că melodia are mare întindere vocală a fost nevoie de antrenamente chiar şi când eram în turneu. La telefon“, a povestit cântăreaţa.

Piane suspendate la Oslo?

Pentru show-ul de la Oslo, cei doi artişti se gândesc la o proiecţie specială pe un ecran, unde imagini cu degete pe pian să se deruleze cu rapiditate.

„Sunt mai multe variante, chiar şi cu piane suspendate. Nu ştim încă ce vom face“, a explicat Ovidiu Cernăuţeanu, grăbit să prindă avionul către Oslo. Nu va zăbovi prea mult în nordul Europei. Băieţii lui sunt dornici să-şi revadă tatăl. „După ce am câştigat m-au întrebat: <<În ce ţară mai eşti, tată?>>“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite