Bucureşti: Medicii de pe trei ambulanţe au încercat să o salveze pe Ramona Cîciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două maşini SMURD, dar şi o ambulanţă SOS s-au deplasat pe 9 martie la sediul firmei  Ipsos Interactive Services după ce Ramonei i s-a făcut rău la serviciu. Reprezentanţii Clinicii MedLife au explicat astăzi că autosanitara privată era dotată cu aparatura necesară.

Citeşte şi:

Bucureşti:Moartea, grăbită de o promovare

Bucureşti: „Nu ştiu cum să le explic copiilor că au rămas fără mamă“

Reprezentanţii sindicatelor despre cazul Carmen Ramona Cîciu: “O nouă formă de sclavagism”

Angajaţii companiei Ipsos Interactive Services au sunat pe 9 martie atât la SMURD cât şi la SOS, imediat după ce Ramona Carmen Cîciu (34 de ani) a leşinat la serviciu.

Primul a ajuns echipajul de la SMURD, iar paramedici au început să acorde primul ajutor, montând monitorul defibrilator şi sistemul de administrare de oxigen. Odată ce au constatat că pacienta avea un stop cardiorespirator, au chemat un echipaj suplimentar SMURD, conform protocolului.

Până la venirea celui de-al doilea echipaj SMURD, a ajuns ambulanţa SOS care era dotată corespunzător, iar medicul a condus procesul de resuscitare a Ramonei care a durat 90 de minute.  A doua ambulanţă SMURD a ajuns după două-trei minute de la sosirea celei de la SOS.

„Ambulanţa era echipată cu aparatura necesară pentru situaţii de urgenţă, respectiv monitor defibrilator, trusă de intubaţie orotraheală, sistem de administrare de oxigen şi trusă de medicamente“, susţin reprezentanţii Clinicii MedLife, citaţi de Mediafax.

„Pentru că victima era deja conectată la monitorul defibrilator al primului echipaj SMURD, aceasta a fost transportată cu ambulanţa SMURD - fiind deopotrivă asistată în tot acest traseu de medicii SOS şi, ulterior, la Spitalul Universitar, şi de medici MedLife", a mai precizat sursa citată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite