Greva s-a fâsâit la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii administraţiei locale au decis azi-dimineaţă să renunţe la grevă, dar vor participa la mitingul care va avea loc la Palatul Parlamentului în ziua în care va fi dezbătută moţiunea de cenzură.

Hotărârea a fost luată de sindicaliştii din Primăria Capitalei ţinând cont de faptul că zilele de grevă nu vor fi plătite. Aproape jumătate dintre cei 1.000 de angajaţi ai Primăriei au intrat ieri în grevă. „Am hotărât să sistăm acţiunile de protest până la mitingul din jurul Palatului Parlamentului“, a declarat, pentru Mediafax, Dumitru Gherdan, liderul de sindicat al angajaţilor din Primăria Capitalei.

În timpul protestului declanşat ieri de către 400 din totalul de 1.000 de angajaţi ai municipalităţii, activitatea în birourile care asigură servicii de urgenţă, în special cele de relaţii cu cetăţeanul, s-a desfăşurat în condiţii de "avarie".

Citeşte şi:

Angajaţii RATB au suspendat după două ore greva de solidaritate / Metrourile sunt oprite până la ora 12.00

Oprescu: "Se circulă mai bine decât mă aşteptam, este doar puţină înghesuială"


Confederaţiile sindicale au decis declanşarea grevei generale pe termen nelimitat începând cu 31 mai, mitinguri de protest la nivelul judeţelor, între 1 şi 4 iunie şi organizarea unui lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului, cu manifestări la porţile de intrare, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite