Jugaru şi Delia, alţi doi şoferi cu probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabi Jugaru, gazda emisiunii „Jugaru Shukaru“, a căzut în râul Dâmboviţa cu maşina, la mijlocul lunii noiembrie, anul trecut. El susţine că a plonjat cu maşina de teren pe care o conducea în râu din cauza unui câine.

Mai citiţi:
Tupeu de şofer în Bucureşti: 163 km/oră

Băiatul lui Adrian Năstase, în topul vitezomanilor din Capitală

Accidentul s-a produs pe raza comunei ilfovene Popeşti-Leordeni. Jugaru a încercat să evite animalul şi a pierdut controlul volanului, „amerizând“ în râul Dâmboviţa.

„Gabi Jugaru se afla la volan şi era singur în maşină. Din fericire a reuşit să iasă la timp din autoturism şi nu a fost rănit“, au precizat surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov la momentul respectiv.

A intrat cu tirul în Delia
Şi cântăreaţa Delia Matache a învăţat pe pielea ei că „graba strică treaba“. La începutul lunii septembrie, blonda şi dansatoarele sale au fost implicate într-un accident de circulaţie în oraşul Sinaia.

Delia se îndrepta către Braşov pentru a participa la festivalul „Cerbul de Aur“, în momentul în care maşina ei a fost lovită de un tir la ieşirea din Sinaia. De vină a fost şoferul tirului care a virat brusc si a intrat in autoturismul în care se aflau fetele.

Accidentul le-a speriat foarte tare pe fete, dar au scăpat nevătămate. „A fost un accident destul de serios. Bine că am scăpat nevătămate. La început ne-am speriat, dar apoi am făcut haz de necaz“, a povestit Delia după accident.

Din cauză că a întârziat, cântăreaţa a fost la un pas de a fi eliminată din festival.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite