Băiatul lui Adrian Năstase, în topul vitezomanilor din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai furios şofer bucureştean prins de poliţişti anul trecut este un bărbat de 25 de ani care a rulat cu 163 de kilometri pe oră pe Drumul Naţional 1, la volanul uni Land Rover. Pe locul doi se află Andrei Năstase, fiul fostului premier, prins de poliţiştii bucureşteni la mijlocul lunii august coducând cu 141 de kilometri pe oră.

În 2009, în Capitală au fost suspendate 917 de permise pentru depăşirea vitezei legale cu 50 de kilometri pe oră mai mult decât limita admisă pe o anumită porţiune de drum.

CITEŞTE ŞI:VIDEO-Raliu ilegal, printre elevi, în curtea liceului


Astfel, în condiţiile în care viteza maximă în majoritatea zonelor din oraş este de 50 de kilometri pe oră, vitezomanii Capitalei, care au rămas fără permis anul trecut, rulau cu cel puţin 100 de kilometri pe străzile Bucureştiului.

163 de kilometri pe oră pe DN1
Cel mai grăbit şofer, care a apăsat pe pedala de acceleraţie până la capăt pe Bucureşti - Ploieşti, se află un bucureştean, în vârstă de 25 de ani. El a fost surprins la sfârşitul lunii iunie rulând cu nici mai mult nici mai puţin de 163 de kilometri pe oră, de mai mult de trei ori decât viteza legală admisă, la volanul unui Land Rover.
Bărbatul a fost sancţionat de poliţiştii de la Brigada Rutieră cu reţinerea permisului pentru o perioadă de 90 de zile şi o amendă de 540 de lei.

Andrei Năstase a motivat că era urmărit de paparazzi
Pe locul doi în topul vitezomanilor de anul trecut se află fiul fostului premier Adrian Năstase, Andrei (foto jos). Acesta a fost prins de poliţiştii bucureşteni conducând cu o viteză de 141 de kilometri pe oră pe Şoseaua Kiseleff. Tânărul a făcut contestaţie la Judecătoria Sectorului 1 pe motiv că era urmărit de paparazzi, care i-a dat termen pentru sfârşitul lunii noiembrie 2009.
Instanţa a hotărât amânarea procesului pentru data de 19 aprilie anul acesta, la cererea avocatului vitezomanului pentru studierea actelor din dosar.
Pe locul trei se află un motociclist în vârstă de 23 de ani, care a gonit cu 135 de kilometri pe oră pe Lascăr Catargiu la „coarnele” unui Kawasaki, la mijlocul lunii iulie.



Monica Columbeanu, 117 kilometri pe Lascăr Catargiu
Prima vedetă amendată, la începutul anului trecut, este Anna Lesko, care circula cu 68 de kilometri pe oră pe Bulevardul Aviatorilor.
Soţia milionarului Irinel Columbeanu, Monica, a rămas fără permis de conducere la începutul lunii septembrie după ce a fost surprinsă pe Bulevardul Lascăr Catargiu conducând cu 117 kilometri pe oră, dublu faţă de viteza admisă.
Monicăi i-a fost suspendat carnetul pentru o perioadă de 90 de zile şi a primit o amendă de 540 de lei.
Vedeta a motivat că obişnuieşte să calce pe acceleraţie în dreptul intersecţiilor, numai pe culoarea verde a semaforului, de frică să nu se intersecteze cu şoferii care trec pe roşu din stânga sau dreapta.


Bucureşti: Andrei Năstase este cunoscut ca un vitezoman înrăit
Monica Columbeanu în maşină
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite