Bucureşti: Fiul vitreg al Gabrielei Vrânceanu Firea a avut o cădere nervoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în numai câteva săptămâni şi-a pierdut bunica şi tatăl, Răzvan, fiul vitreg al Gabrielei Vrânceanu Firea a  suferit ieri o cădere nervoasă şi a avut  nevoie de intervenţia medicilor.

Până acum trei săptămâni, Răzvan, fiul de 20 de ani al fostului atlet şi al fostei sale soţii, Carmen Firea, ducea o viaţă liniştită. Student în anul II la facultatea de Arte, tânărul nici nu bănuia că va trece prin clipe de coşmar. După ce i-au murit, pe rând, bunica şi tatăl, Răzvan a făcut un şoc, joi, şi a avut nevoie de intervenţia medicilor.

A ajuns prea târziu la înmormântarea tatălui
său

Şocat, pentru că nici nu avea habar de o asemenea tragedie, Răzvan a vrut să-şi conducă marţi după-amiză părintele la groapă, dar a ajuns prea târziu, când funeraliile tocmai se încheiaseră.

Toate aceste necazuri l-au afectat pe tânăr, care ieri a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit o cădere pe fond nervos. Răzvan, care are doar 20 de ani, a şi început să lucreze ca designer vestimentar, a realizat câteva pictoriale în reviste de modă şi a urcat pe podium la prezentări alături de manechine consacrate.

Drama familiei Firea:

Soţul Gabrielei Vrânceanu Firea a murit în urma unui accident vascular

Gabriela Firea şi-a îngropat soţul ieri: „Nu pleca, nu vreau să pleci!”

Povestea de dragoste dintre Gabriela Firea şi Răsvan Firea

Fosta soţie a lui Răsvan Firea acuză: “Gabriela l-a îngropat pe ascuns”


Fosta soţie a lui Răsvan: “Am aflat de la prieteni că fostul meu soţ a murit”

Gabriela Vrânceanu Firea şi-a îngropat soţul în mare secret, marţi dimineaţă, la Cimitirul Sf. Vineri. Deşi se anunţase că înmormântarea va avea loc în jurul prânzului, totul s-a petrecut cu mare rapiditate şi fără prea multă lume, dimineaţa devreme.

Fosta soţie a lui Răsvan Firea o acuză pe prezentatoarea TV că nu a permis familiei ei să participle la funeralii. Moartea soţului Gabrielei Vrânceanu, Răsvan Firea, aduce pe tapet o problemă se pare nereglată între prezentatorea tv şi fosta soţie a atletului.

 “Eu şi fiul meu am   că Răsvan a murit de la prieteni. Gabriela nu ne-a anunţat, nici măcar pe fiul meu, Răzvan Alexandru, pentru că cu el mai ţinea legătura. Deşi am aflat că înmormântarea va fi la ora 13.00, când am ajuns, funeraliile se încheiaseră de cel puţin o oră. Noi nu am putut să-l conducem pe ultimul drum, l-am găsit deja înhumat. Slujba a durat doar 20 de minute şi nu s-au împărţit pachete aşa cum este obiceiul. A fost a îngropat pe ascuns, nici nu s-au aşteptat 72 de ore de la deces”, a declarat Carmen Firea, fosta soţie a lui Răsvan.

Femeia l-a văzut ultima dată în viaţă pe fostul soţ în urmă cu aproape trei săptămâni. “Când am înmormântat-o pe soacra mea, care mi-a fost şi mie o ca o mamă, atunci am văzut că arăta rău. Chiar i-am zis fiului meu că tatăl lui probabil se va stinge”, a adăugat Carmen. Răsvan Firea a murit în urmă cu patru zile, pe patul de spital, după ce a suferit un atac cerebral.


Explicaţiile Gabrielei Vrânceanu

Contactată telefonic de „Click!" , Gabriela Vrânceanu a explicat faptul că anunţul legat de ora înmormântării lui Răzvan Firea nu-i aparţine, ci a apărut în comunicatul dat de Federaţia Română de Atletism, comunicat trimis agenţiilor de presă fără acordul familiei şi deci fără date precise.

În ce priveşte acuzaţiile celei de-a treia soţii a regretatului Răzvan Firea, Gabriela a precizat: „Răzvan Alexandru Firea, primul fiu al soţului meu, are 22 de ani, este deci major, are contactele mele şi, dacă ar avea ceva de reproşat, poate face acest lucru direct. Mie, în faţă! Nu mama lui este cea îndreptăţită să facă acest lucru şi încă prin intermediul ziarelor...”.

„Noi nu am putut să-l conducem pe ultimul drum, l-am găsit deja înhumat. Slujba a durat doar 20 de minute şi nu s-au împărţit pachete aşa cum este obiceiul”, Carmen Firea, fosta soţie a lui Răsvan Firea


Soţul jurnalistei suferea de mai multe boli cronice

Răsvan Firea suferea, de ani buni, de mai multe afecţiuni cronice iar în 1998 el suferise un infarct. După ce timp de patru ani s-a aflat pe lista de aşteptare pentru a primi un rinichi sănătos, soţul vedetei TV a suferit un transplant renal acum patru luni, la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca.

Conform medicilor, Răsvan Firea îşi dorea foarte mult să învingă bolile care îi măcinau organismul şi urma cu stricteţe tratamentul de recuperare după transplant. Sâmbătă, Firea a suferit un atac cerebral şi a ajuns în stare critică la Spitalul Fundeni, din Capitală, unde, în ciuda tuturor eforturilor medicilor de la Terapie Intensivă, a decedat duminică dimineaţa. 

Potrivit medicilor, Răsvan Firea „era foarte bolnav, având patologii multiple, pe lângă insuficienţa renală gravă"

Răsvan urma să facă un alt transplant de rinichi

Iolanda Balaş, preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Atletism, îl cunoştea pe Răsvan Firea de mult timp. Potrivit acesteia, soţul Gabrielei voia să facă un alt transplant de rinichi, deoarece organismul lui nu a răspuns bine primei intervenţii chirurgicale.

“Ultima oară am vorbit cu el acum trei săptămâni. Era optimist chiar şi în situaţia gravă în care se afla. Spunea că aşteaptă un alt donator şi că va face un nou transplant în primăvară. Nu credeam că, brusc, se poate întâmpla aşa ceva. Sunt răvăşită! Rămăsese ataşat de atletism, ne vizita săptămânal, era foarte activ. M-a impresionat povestea lui. Nu-mi vine să cred”, ne-a declarat fosta campioană olimpică Iolanda Balaş. Specializat în trecut în probele de alergare pe distanţe medii, Răsvan Firea a luptat cu boala, dar a pierdut ultima cursă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite