Fosta soţie a lui Răsvan Firea acuză: “Gabriela l-a îngropat pe ascuns”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta soţie a lui Răsvan Firea o acuză pe prezentatoarea TV că nu a permis familiei ei să participle la funeralii. Moartea soţului Gabrielei Vrânceanu, Răsvan Firea, aduce pe tapet o problemă se pare nereglată între prezentatorea tv şi fosta soţie a fostului atlet.

Gabriela Vrânceanu Firea şi-a îngropat soţul în mare secret, marţi dimineaţă, la Cimitirul Sf. Vineri. Deşi se anunţase că înmormântarea va avea loc în jurul prânzului, totul s-a petrecut cu mare rapiditate şi fără prea multă lume, dimineaţa devreme. “Eu şi fiul meu am aflat că Răsvan a murit de la prieteni. Gabriela nu ne-a anunţat, nici măcar pe fiul meu, Răzvan Alexandru, pentru că cu el mai ţinea legătura. Deşi am aflat că înmormântarea va fi la ora 13.00, când am ajuns, funeraliile se încheiaseră de cel puţin o oră. Noi nu am putut să-l conducem pe ultimul drum, l-am găsit deja înhumat. Slujba a durat doar 20 de minute şi nu s-au împărţit pachete aşa cum este obiceiul. A fost a îngropat pe ascuns, nici nu s-au aşteptat 72 de ore de la deces”, a declarat Carmen Firea, fosta soţie a lui Răsvan. Femeia l-a văzut ultima dată în viaţă pe fostul soţ în urmă cu aproape trei săptămâni. “Când am înmormântat-o pe soacra mea, care mi-a fost şi mie o ca o mamă, atunci am văzut că arăta rău. Chiar i-am zis fiului meu că tatăl lui probabil se va stinge”, a adăugat Carmen. Răsvan Firea a murit în urmă cu patru zile, pe patul de spital, după ce a suferit un atac cerebral.

Explicaţiile Gabrielei Vrânceanu

Contactată telefonic de Click, Gabriela Vrânceanu a explicat faptul că anunţul legat de ora înmormântării lui Răzvan Firea nu-i aparţine, ci a apărut în comunicatul dat de Federaţia Română de Atletism, comunicat trimis agenţiilor de presă fără acordul familiei şi deci fără date precise. În ce priveşte acuzaţiile celei de-a treia soţii a regretatului Răzvan Firea, Gabriela a precizat: „Răzvan Alexandru Firea, primul fiu al soţului meu, are 22 de ani, este deci major, are contactele mele şi, dacă ar avea ceva de reproşat, poate face acest lucru direct. Mie, în faţă! Nu mama lui este cea îndreptăţită să facă acest lucru şi încă prin intermediul ziarelor...”.


image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite