Spaimă în familia Albulescu: Fiul marelui actor, la un pas de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul actorului Mircea Albulescu, Matei, a fost internat la Spitalul de Urgenţă după ce a căzut de pe casă în timp ce deszăpezea acoperişul. Bărbatul a avut un noroc chior şi a scăpat doar cu un traumatism toracic şi câteva contuzii după ce a «aterizat» pe o platformă de lemn.

Panică în familia actorului Mircea Albulescu. Fiul său, Matei, a fost la un pas să-şi piardă viaţa la sfârşitul săptămânii trecute. Director de brand la Porsche Romania de ceva vreme, Matei a căzut vineri dimineaţă de pe casă în timp ce încerca să înlăture zăpada de pe acoperiş.

Mai citiţi şi:

Mari actori şi-au luat adio de la soţia lui Ştefan Iordache

Norocul lui Matei (41 de ani) a fost că a căzut pe o platformă de lemne iar impactul nu a fost atât de violent. Totuşi, din cauza durerilor abdominale foarte mari, Matei s-a dus la spital unde a fost internat la secţia de chirurgie şi ţinut două zile sub atentă supraveghere medicală.

Deşi au existat suspiciuni că are câteva coaste rupte care i-ar fi perforat unul dintre plămâni, analizele au scos la iveală că directorul de la Porsche avea doar un traumatism toracic şi câteva contuzii. Din acest motiv, băiatul lui Mircea Albulescu a fost externat, la cerere, duminică la prânz. Totuşi, din cauza durerilor care încă erau deranjante, Matei a preferat să se refacă acasă motiv pentru care şi-a luat câteva zile de concediu medical.

«Îl îngropam cu Michaela Tonitza»

Tatăl lui Matei a părut afectat de accidentul fiului său şi a răspuns destul de acid la întrebările reporterului Click! «Bine că nu a fost mai rău că altfel îl îngropam cu Michaela Tonitza Iordache. Dar nu înţeleg de ce vă interesează ce face fiul meu că doar nu e o persoană publică», ne-a declarat actorul Mircea Albulescu, ieri, în pauza unei repetiţii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite