Bucureşti: Ferdi, acuzat de viol în cazul "Mowgli": "Nu sunt violator. Nu am copii cu prostituata!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ferdinand Drăghie, bătrânul pe care mama lui „Mowgli”, copilului din Parcul Plumbuita găsit înconjurat de câini, îl acuză că a violat-o şi că i-a făcut doi copii, neagă acuzaţiile. Bărbatul susţine că a ajutat-o de milă pe femeie cu alimente, dar ea îi cerea mereu bani şi pentru că nu i-a mai dat a încercat să se răzbune: s-a tăiat singură şi a mers să-l reclame la poliţie.

Mai citiţi despre drama familiei lui "Mowgli":

Micul Mowgli, salvat de maidanezi
Micul Mowgli al maidanezilor
„Jandarmii mi-au luat copilul cu japca“
I-am găsit pe părinţii Micului Mowgli
Copil abandondonat în Parcul Plumbuita din Capitală

Nea Ferdi, aşa cum îi zic oamenii din satul Moara Domenească, Găneasa, unde Mihaela Ion şi concubinul său Viorel Vergheanu au locuit împreună cu Micul „Mowgli”, spune că nu a avut niciodată relaţii sexuale cu femeia. „Am 77 de ani, nu 88 cum spune ea. Sunt bărbat bătrân. Mi-a făcut numai probleme această femeie. Mi-a fost milă de copilul ei şi îi dădeam des alimente şi bani”, a explicat bărbatul.



El a adăugat că o cunoaşte pe femeie de când aceasta era copil şi că a lucrat împreună cu tatăl ei la ferma din sat. Bărbatul mai spune că la un moment dat Mihaela îi cerea zilnic bani. „Am refuzat să-i mai dau. Atunci, a încercat să se răzbune, acuzându-mă că am violat-o şi că am tăiat-o cu cuţitul în inimă şi pe gât. Nu sunt violator. Nu am copii cu prostituata!”, a adăugat bătrânul.

“Era târfa satului”

Oamenii din sat îi iau şi ei apărarea bărbatului. “Nea Ferdi e om bătrân, nu ar fi fost în stare s-o violeze şi să-i facă copii acestei amărâte. Probabil alţii au violat-o, pentru că soţul ei o dădea pe la toţi puştanii din sat pentru a avea el bani de băutură. Era cunoscută ca fiind târfa satului”, a spus o femeie care a pretins că îi cunoaşte bine.

 Cârciumarul satului susţine şi el că Ferdinand este om serios şi sub nicio formă nu ar fi în stare de astfel de atrocităţi. “Eu l-am salvat pe acest bărbat din mâinile femeii. Acum câteva luni a venit la el şi a încercat să-l omoare. L-a lovit cu picioarele. Întotdeauna a fost o uşuratică. Se îmbrăca în fuste scurte şi făcea parada modei prin faţa cârciunei s-o admire bărbaţii”, a declarat el.

Mihaela Ion, mama lui “Mowgli”, a declarat, pentru “Adevărul”, că a trăit un adevărat coşmar: Nea Ferdi a violat-o în repetate rânduri şi, după ce l-a refuzat, el i-a înfipt cuţitul în gât şi în inimă. Femeia a mai spus că a făcut un copil cu bătrânul anul trecut pe care l-a abandonat în maternitate. De asemenea, ea şi concubinul pretind că fetiţa pe care Mihaela a născut-o acum câteva zile este tot a bătrânului.

Poliţia: “Femeia s-a automutilat”

Cazul Mihaelei Ion a fost cercetat de poliţiştii ilfoveni. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov, Elena Bucur, a declarat că femeia nu a făcut plângere penală, ci doar a depus o petiţie împotriva bătrânului. “În urma raportului medico-legal din vară s-a constatat că Mihaela Ion şi-a provocat singură rănile cu cuţitul. S-a mutilat. De asemenea, medicii nu au găsit urme ale vreunui viol recent”, a explicat reprezentantul Poliţiei Ilfov.


Micul “Mowgli” a locuit într-o fermă părăsită

Mihaela, Viorel şi micuţul Cristian au locuit în casa părinţilor femeii câteva luni, după care au fost alungaţi, fiindcă, spun vecinii, concubinul care a stat la închisoare 10 ani era scandalagiu. Cei trei s-au mutat într-o fermă părăsită din sat. Micul “Mowgli” a fost ţinut într-o cămăruţă murdară, umedă, cu mobilier distrus complet. Acum, ferma este locul de adăpost al altor persoane fără locuinţă din sat. Micul “Mowgli”, aflat acum în grija statului, a “copilărit”  apoi într-un Peco părăsit, sub Podul Colentina şi în amplasamentul insalubru din Parcul Plumbuita.

Casa lui Ferdi
image
Bucureşti: Adăpostul copilului abandonat
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite