Dacia Duster va putea fi cumpărată din luna mai (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacia va lansa oficial pe piaţă modelul Duster în această primăvară, cel mai probabil în luna mai. Înainte cu două luni de lansarea de la Salonul Auto de la Geneva, pe internet a apărut primul spot publicitar oficial cu singurul SUV autohton, Dacia Duster.

Maşina are o lungime de 4,3 metri şi o lăţime de 1,8 metri, va cântări maximum 1.280 de kg şi va avea cinci locuri. Modelul va fi disponibil în versiunile 4x2 şi 4x4, cu motorizare pe benzină de 1,6 litri şi 110 CP, precum şi cu două motoare diesel, de 1,5 litri şi 85 CP, respectiv 1,5 litri şi 105 CP. În versiunea de serie, maşina beneficiază de două airbag-uri frontale şi de centuri de siguranţă din trei puncte.

La capitolul siguranţă, Duster are ABS, EBV (repartitor electronic al forţei de frânare), AFU (asistenţă la frânare de urgenţă), două airbag-uri frontale.

Cele două versiuni, 4x2 şi 4x4, vor fi vândute, din primăvară, în Europa, Turcia şi Nordul Africii. Detalii despre preţul de vânzare al autoturismului vor fi oferite la salonul de la Geneva.

VIDEO-Raliu ilegal, printre elevi, în curtea liceului CFR din Galaţi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite