Copil de un an şi 9 luni, dat dispărut în Capitală, căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetiţa a dispărut ieri la prânz, şi este căutată pe raza Sectorului 6 din Capitală, inclusiv în zona Lacului Morii, în apropierea căruia locuia, de către polițiști, jandarmi și pompieri. Copilul are o înălţime de peste 50 de centimetri, greutate de 14 kilograme, ochi căprui, faţa ovală, păr şaten până peste urechi şi ten măsliniu. La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu body de culoare albă, bluză verde cu mâneca

Fetiţă de doi ani, dispărută din casă în Joia Mare

Aproximativ  80 de poliţişti, agenţi de la Poliţia Locală, jandarmi şi pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București caută fetiţa care a dispărut ieri după-amiază. În prezent, echipele însoțite de câini antrenați o caută pe fetiță în zona Lacului Morii.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca a declarat că singura fotografie de care dispun autoritățile este una cu fetița la vârsta de șase luni, fotografie care a fost transmisă și expusă pe plasmele din mijloacele de transport în comun.

La acțiune participă și reprezentanții Centrului Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual "FOCUS".

A fost prezentat un nou sistem de alertă pentru copiii răpiţi

Copilul nu a mai fost văzut de părinţi de joi la prânz, ei anunţând poliţia după-amiază. Familia copilului locuieşte într-o baracă improvizată în apropiere de Pod Ciurel.

Poliţiştii Sectorului 6 au căutat-o și aseară pe minoră, inclusiv în zona canalului ce se varsă în Lacul Morii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite