Cel mai gras român a fost externat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelian Jurcă, cel ma gras român care ajunsese să cântărească aproape 350 de kilograme, a fost externat azi-dimineaţă de la Spitalul „Sfântul Ioan“ din Capitală. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost operat cu câteva zile în urmă.

Mai citeşte şi:

Celui mai gras român i-au scos 80% din stomac

Stelian Jurcă a ieşit astăzi din spital pe propriile picioare. „A fost un eveniment emoţionant pentru toată lumea. Este bine, iar acum trebuie să respecte un tratament cu medicamente şi o dietă. Peste 3 luni când va veni la control îl vom cântări“, a spus Cătălin Copăescu, doctorul care l-a operat.

În urma intervenţiei chirurgicale, cel mai gras roman, a rămas fără 80% din stomac. „Operaţia a decurs foarte bine. A durat o oră şi 10 minute, iar două ore a stat sub anestezie. Nu au fost incidente cu toate că abdomenul pacientului era foarte mare, iar ustensilele s-au dovedit a fi prea mici“, a declarat pentru „Adevarul“, Cătălin Copăescu, doctorul care l-a operat.

Mai citeşte şi:

Cel mai gras român este din Bucureşti. Are 350 de kilograme!

Dacă pentru a fi adus la spital a fost nevoie de ajutorul a 17 pompieri şi o salvare specială, de la salon la sala de operaţie, Stelian Jurcă a mers pe propriile picioare.

„A mers pe jos destul de mult. Faptul că atât cât a stat internat a făcut progrese şi slăbise a însemnat pentru noi că trebuie operat. Dacă îl trimiteam acasă după progres, putea să ia din nou în greutate“, a mai explicat medicul.

Mai citeşte şi:

Cel mai gras român a slăbit 30 de kilograme până la operaţie

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite