Bucureşti: Bursa „Tony Tecuceanu“ pentru studenţi la Actorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În memoria fostului lor coleg Tony Tecuceanu, „Cârcotaşii“  vor premia cei mai buni studenţi în anul I, de la facultăţile de Actorie din ţară.

Unul sau mai mulţi studenţi din anul I, la actorie, vor primi din partea echipei de la „Cronica Cârcotaşilor“ bursa Tony Tecuceanu.

 „Vom acorda lunar o sumă care să nu fie nici derizorie, nici foarte mare, din bugetul propriu al emisiunii. Îi invităm pe toţi studenţii din anul I de la Actorie să ia legătura cu noi la cronica@primatv.ro “, a declarat, astăzi, pentru „Adevărul“, Şerban Huidu.

Selecţia candidaţilor va fi realizată de către o comisie care, pe lângă „Cârcotaşi“, va fi formată şi din profesori universitari. „Talentul va fi cel care va conta cel mai mult, dar probabil că vom lua în calcul şi situaţia financiară a studenţilor“, a mai spus Huidu. El a adăugat că cei mai talentaţi studenţi la actorie şi „care se vor ţine de carte“ vor avea şansa să se lanseze în cadrul celebrei emisiuni de la Prima TV.

Actorul Tony Tecuceanu şi-a pierdut viaţa luna trecută, din cauza bacteriei acinetobacter pe care a luat-o din spital, potrivit expertizei bacteriologige. Tony a fost diagnosticat şi cu gripă porcină.

Mai citiţi şi:

Tony Tecuceanu, marcă înregistrată

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite