„Toni Tecuceanu“, marcă înregistrată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La zece zile după moartea actorrului, la 5 ianuarie, Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci a primit o cerere de înregistrare pentru marca verbală „Toni Tecuceanu“.

Solicitarea a fost făcută de Anne Marie Loveva, o persoană care aparent nu are legătură nicio legătură cu familia Tecuceanu.

Înregistrarea la Oficiu îi dă dreptul persoanei de a folosi numele „Tecuceanu“ timp de 10 ani.

Despăgubiri pentru moartea cârcotaşului

Paul Tecuceanu, fratele „cârcotaşului“, vrea să-l atace în instanţă pe directorul Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş“, Adrian Streinu-Cercel.

Avocatul Ciprian Şoldea a declarat pentru „Adevarul de Seară“ că în cazul în care spitalul va fi declarat vinovat, fratele „cârcotaşului“ ar putea primi o despăgubire de aproape 1.000.000 de euro.

Paul Tecuceanu, fratele actorului Toni Tecuceanu susţine că a intrat de curând în posesia expertizei bacteriologice care atestă că fostul ,,cârcotaş” şi-a pierdut viaţa ca urmare a contactării în spital a germenului acinetobacter şi nu din cauza gripe porcine aşa cum a declarat directorul Institutului „Matei Balş“.

Toni Tecuceanu, cunoscut pentru rolurile sale de la „Cronica Cârcotaşilor", a decedat la 5 ianuarie, la Institulul de Boli Infecţioase „Matei Balş". Actorul s-a confruntat cu virusul A(H1N1), dar a suferit şi alte complicaţii pulmonare care i-au adus decesul.

Ce este bacteria acinetobacter?


Acinetobacter baumanii este o bacterie întâlnită de obicei în infecţiile intraspitalicești. Acinetobacter este un germen care preferă mediile apoase şi este întâlnit frecvent în secţiile de terapie intensivă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite