Prigoană: "Fiu-meu a făcut şcoala de şoferi la fără frecvenţă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Honorius Prigoană a fost prins ieri cu o viteză de 115 km/h pe Drumul Naţional 1, la volanul unui Mercedes,  viteza legală de pe şosea fiind de 70 de kilometri pe oră. Tânărul a fost amendat cu 180 de lei şi penalizat cu patru puncte.

După  ce a aflat de isprava băiatului său, Silviu Prigoană a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul şef, Christian Ciocan, ca să-i fie suspendat permisul băiatului. „E legea proastă! Despre Honorius ce să spun... nu a făcut şcoala de şoferi la zi, a făcut la fără frecvenţă sau la distanţă. El nu ştia că viteza legală este trecută pe o tablă. De fapt, ori nu ştie ce-i cu cifrele alea, ori nu vede“, a declarat pentru Adevărul de Seară, Silviu Prigoană.

Citiţi şi:

Emilian Achim este actor principal într-un film HBO alături de Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu

El a aflat de fapta băiatului său de la televizor şi a reacţionat imediat. „Cetăţenii din jur nu sunt protejaţi, mai ales că legea nu-i respectată. Placa aia nu-i pusă degeaba acolo. Trebuie să le luăm permisul acestor vitezomani şi să-i trimitem din nou la şcoală“, a mai spus Prigoană.

Cu toate acestea, din cauza legii, Prigoană Jr. nu o să rămână fără permis, deoarece a depăşit doar cu 45 de kilometri viteza legală. Dacă depăşea cu 50 de km/h, el devenea pieton.

„Legea nu-i bună! Eu nu pot să-l pedepsesc, are 25 de ani, vreţi să mă bată?“, a conchis Silviu Prigoană.

Honorius nu este la prima abatere de acest gen. El a fost prins, în luna iunie a anul trecut, la volanul maşinii sale, cu o viteză peste limita legală admisă şi, culmea, atunci când avea permisul suspendat. Pentru fapta sa poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Honorius Prigoană  avea permisul suspendat din 17 mai, când din nou a depăşit viteza legală. Atunci, permisul său i-a fost supendat pentru două luni.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite