Asistenta de la Maternitatea Giuleşti se află la poliţie pentru audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asistenta care era de serviciu în acel compartiment se află în aceste momente la Poliţia Capitalei pentru a fi audiată. De asemenea, alte 15 persoane, personal medical şi tehnic, se află în audieri.

UPDATE 15.00: Asistenta de la Maternitatea Giuleşti care trebuia să supravegheze salon se află în stare de şoc şi nu poate spune nimic.

Update, ora 13.03: Inspectorii ITM fac cercetări de mai bine de două ore la Maternitatea Giuleşti.

Unul dintre copii a decedat din cauza unei intoxicaţii cu funingine, iar ceilalţi doi din cauza lipsei de oxigen. necropsia trupului celui de-al patrulea bebeluş se vor face în cursul zilei de mâine.

în momentul izbucnirii incendiului erau pe tură un medic care se afla la un alt etaj al clădirii pentru o intervenţie şi o asistentă care, se pare, în momentul exploziei, nu era lângă copii.

Aceasta este cea care a sunat la 112. Nou-născuţii au stat însă în jur de 20 de minute în fum, până când pompierii au intrat să îi scoată. La auzul celor petrecute, majoritatea sunt revoltaţi. Toţi se întreabă unde era asistenta care trebuia să îi supravegheze în acele moment. De asemenea, s-au prelevat probele ADN de la părinţi şi de la copii, iar în cursul zilei de mâine vor fi gata şi rezultatele.

Citește și: Bebeluş bolnav de septicemie, minge de ping-pong între Ministerul Sănătăţii şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia

Vom reveni cu amănunte

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite