Soprana Amelia Antoniu, care a fost la un pas de moarte după ce a luat o infecţie în spital în timp ce-şi făcea analize ca să devină mamă, îşi botează astăzi fetiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexia, fetiţa sopranei Amelia Gamenţ-Antoniu, este botezată la Biserica Popa Tatu din Bucureşti. Botezul a început astăzi la ora 13.00.

"Sunt foarte fericită şi mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a dat şansa să ne bucurăm de acest copil. dacă va mai veni unul, o să-l primim de asemenea cu drag", a spus Amelia Antoniu la intrarea în biserică.

Fotografii de Geo Sever Gheorghe

Amelia Antoniu, alături de fostul ei soţ ei, Niculae Gamenţ, şi de fetiţa lor

Soprana şi soţul ei sunt însoţiţi de familie şi de prieteni, dar şi de presă. Întrebată de ziarişti dacă fetiţa moşteneşte talentul mamei, Amelia a răspuns: "Este prea devreme ca să pot spune aşa ceva. Cred că cel mai bine pentru orice părinte este să-şi dorească în primul rând fericirea copilului. Eu îi doresc să facă în viaţă ce doreşte ea şi ce o face fericită". Invitaţii familiei Antoniu vor petrece după botez la restaurantul Monte Carlo din Bucureşti.

Amelia Antoniu

Pe aceeaşi temă:

Soprana Amelia Antoniu: "Nu mai pun niciodată piciorul în spitalele din România"

Şeful secţiei de Ginecologie a Spitalului CF2: „A fost folosită aceeaşi seringă şi la Amelia şi la Alice”

Alexia a venit pe lume la începutul lunii februarie. "A fost un fel de răsplată pentru suferinţa prin care am trecut", a spus Amelia, care a fost la un pas să moară anul trecut din cauza unei infecţii pe care a contractat-o în timpul unei intervenţii chirurgicale minore la Spitalul CF2 în aprilie anul trecut.

Amelia Antoniu

Fetiţa s-a născut înainte de termen

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă Amelia Antoniu a născut înainte de termen, la 35 de săptămân, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

„Multă lume mi-a spus să merg să nasc în străinătate dar nu-mi permit acest lux din punct de vedere financiar. Pe deasupra, am încredere în medicii de la SUUB, tot acolo mi-a fost salvată viaţa anul trecut, când m-am infectat în timpul unei intervenţii chirurgicale la alt spital”, ne-a spus Amelia înainte să nască.

Amelia Antoniu

Soprana ne-a mai spus că a avut o sarcină fără probleme şi că nu a luat în greutate decât 10 kilograme, ceea ce este normal pentru perioada de graviditate. „Eu nu am avut probleme cu greutatea niciodată şi nici acum nu m-am îngrăşat prea mult. O să mai pun un kilogram, poate, până voi naşte, dar nu sunt îngrijorată. Copilul să fie sănătos”, ne-a spus atunci Amelia Antoniu.


Amelia Antoniu

Amelia a stat şase luni departe de scenă din cauza infecţiei

Amelia Antoniu a intrat în şoc septic în urma unei intervenţii chirurgicale la Spitalul CF2. Ea fost transferată la Spitalul Universitar de Urgenţă unde a stat în comă 4 zile, după care a rămas internată în stare gravă aproape trei săptămâni.

image

A fost nevoie de mai multe luni de spitalizare şi recuperare pentru a putea să-şi revină complet. Amelia a putut să urce din nou pe scena Teatrului Naţional de Operetă, acolo unde este solistă, abia în luna septembrie a anului trecut.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite