VIDEO Atacatorul poliţistului în comă, arestat preventiv pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Dâmboviţa a hotărât arestarea preventivă a lui George Daniel Uţă, în urma propunerii venită de la procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunal. În urmă cu două zile, acessta l-a băgat în comă pe un poliţist după ce l-a lovit cu o sticlă în cap într-un bar din Târgovişte.

MAI CITIŢI ŞI:

UPDATE Agresorul poliţistului aflat în comă a fost reţinut. Uţă nu şi-a recunoscut fapta

Poliţist băgat în comă de un interlop

UPDATE 18.00 Magistraţii de la Tribunalul Dâmboviţa au hotărât arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui George Daniel Uţă pentru tentativă de omor calificat.

UPDATE 11.10 Codruţ Oprea a intrat, din nou, în operaţie. Familia este alături de el: mama, tatăl, fratele acestuia şi verişoara se roagă ca băiatul să-şi revină. „Acum jumătate de oră l-au băgat din nou în sala de operaţie. Doctorii sunt foarte rezervaţi, nu ne spun foarte multe lucruri. Am înţeles că azi-dimineaţă pupila ochiului stâng, adică din partea unde a fost operat a dat înapoi şi cea din partea dreaptă s-a umflat. Am înţeles de la medici că este semn rău. Nu vrem nimic altceva decât să se facă băiatul bine“, a spus Maria Oprea, mama lui Codruţ.
Ea a adăugat că se teme pentru protecţia sa şi a familiei sale. „Nu am primit niciun fel de ameninţări până acum. Îmi este frică dar acum vreau doar să-l văd pe picioare. Nu îmi pasă de nimic altceva: nici casă, nici masă“, a mai spus femeia, disperată.

UPDATE 10.45 Poliţistul va suferi o a doua intervenţie chirurgicală în cursul zilei de astăzi
Codruţ Oprea, poliţistul agresat, se află în continuare în comă profundă. „Starea sa nu s-a modificat de când a fost adus la noi.  El este în continuare în comă profundă posttraumatică. Ieri a fost operat de hematom intracranian şi se află în continuare la secţia de Terapie Intensivă. Este prematur să ne pronunţăm încă asupra şanselor sale de supravieţuire. Astăzi vom face o tomografie de control pentru a decide dacă va fi o a doua intervenţie chirurgicală“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Agresorul a fost prins azi-noapte de către ofiţerii de la Direcţai de Investigaţii Criminale, împreună cu luptători din cadrul S.I.A.S. – I.G.P.R., cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.G.I.P.I. şi S.R.I. într-un apartament din cartierul Rahova.

Bărbatul se ascundea la prietena sa. El era sub infulenţa alcoolului şi a plantelor etnobotanice când oamenii legii au intrat peste el şi nu a opus rezistenţă.

„Danezul“, cum este cunoscut interlopul dâmboviţean, a fost audiat azi-dimineaţă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. Anchetatorii au hotărât să-i dea mandat de reţinere pentru 24 de ore. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, Daniel Uţă nu şi-a recunoscut fapta.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite